Merve Terim Çetin'den eşine Nietzsche'li mesaj

Merve Terim Çetin, evliliklerinin 5'inci yılında eşi Ahmet Baran Çetin'e sosyal medyadan duygusal bir mesaj gönderdi.

Merve Terim Çetin'den eşine Nietzsche'li mesaj
Sabah'ta yer alan habere göre Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim, 4 Şubat 2011'de Ahmet Baran Çetin ile nikah masasına oturmuştu.

Evlilikerinde 5 yılı geride bırakan çiftten Merve Terim, Instagram sayfasında eşi için duygusal bir yıl dönümü mesajı yayınladı.

İşte o mesaj:

"'Evlilik bir hapishane değil, içinde daha yüce bir şeylerin yetiştirildiği bir bahçe olmalıdır' (Nietzsche) Ciğerimin köşesi, yüreğimin neşesi, 'Bahçemin' can ağacısın. 5 sene önce bugün ve ben seni hala ilk gün gibi çok seviyorum.

Evlilik iki kişilik bir yolculuktur. Denge ister. Emek ister. Paylaşmak ister. Yollar hep düz olmaz. Virajlarda dikkat, yokuşlarda kuvvet, inişlerde sabir ister. Bir de ara sıra, tatlı, küçük sürprizlerle yenilenmek, tazelenmek ister"


Merve Terim-Ahmet Baran Çetin çiftinin, Yaman adında bir oğulları var. Merve Terim oğlunu 6.5 aylıkken, kardeşi Buse Terim'in düğünün olduğu 6 Haziran gecesi Amerikan Hastanesi'nde dünyaya getirmişti. Doktorlar 945 gram doğan Yaman bebek için 'İlk 72 saat çok kritik' demiş, aile zorlu bir süreç geçirmişti.

Uzun süre hastanede tedavi gören Yaman bebek, sağlığına kavuşunca taburcu edilmişti.