Meryem Uzerli: 'Allah'a güvendim'

Oyuncu Meryem Uzerli, Türkiye’deki şöhretini bırakıp Almanya’ya kaçmasına neden olan ‘tükenmişlik sendromu’ndan inancı sayesinde kurtulduğunu açıkladı. Uzerli, "Zor günleri Allah'a güvenerek atlattım" dedi.

Meryem Uzerli: 'Allah'a güvendim'
Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre yılbaşında Türkiye’ye dönmeye hazırlanan Meryem Uzerli, geçtiğimiz yıl yaşadığı zor günleri nasıl atlattığını anlattı. Instagram üzerinden soruları yanıtlayan Uzerli, “Hepimiz hayatımızda zor günler yaşıyoruz. Kötü dönemler hiç kimse için kolay değil. Yaşadığım o zor günlerde umudumu kaybetmeye ne kadar yakın olsam da Allah’a güvendim. Ona karşı inancım  beni ayakta tuttu ve kötü  günleri atlattım. İyi bir insan olmak için elimden geleni yapıyorum” yanıtını verdi.

GEÇMİŞLE YAŞAMIYORUM

Kızı Lara’nın doğumundan sonra hayata tutunduğunu söyleyen başarılı oyuncu, “Mutlu olmak istiyorum. Bunun için de yaşadıklarımı bırakıp şu ana ve geleceğe konsantre oluyorum. Hayat bir hediye. Bu hediyenin ne zamana kadar devam edeceğini de bilmediğim için her yeni güne Allah’a teşekkür ederek başlıyorum. Günüm kötü geçse bile şükrediyorum. Benim hayata bakış açım bu. Geçmişte yaşayan biri değilim. Hayat devam ediyor. ve yaşıyorum. Mutlu olmak için, bana göre hayatta olmak yeterli” açıklamasını yaptı.