Meryem Uzerli, Alp Özcan'ı kıskandırmak mı istiyor?

Alp Özcan’ın; Meryem Uzerli ve Ozan Güven’in rol aldığı “Annemin Yarası” filmindeki öpüşme sahnelerini kıskandığı iddia edilmişti...

Meryem Uzerli, Alp Özcan'ı kıskandırmak mı istiyor?
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre nişanlısı Alp Özcan'dan ayrılan Meryem Uzerli, 2 yıl önce aşk yaşadığı Ozan Güven ile tekrar birarada. İkili tekrar aşk mı yaşıyor yoksa Meryem eski nişanlısını mı kıskandırmak istiyor belli değil!

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli 2 yıl önce oyuncu arkadaşı Ozan Güven ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı.

El ele yürürken yakalandıklarında aşklarını da gizlememiş, bir süre daha birlikte gezip tozmuşlardı. Fakat sonrasında ilişki bitmiş, Meryem Uzerli iş adamı Alp Özcan ile ciddi bir birliktelik yaşamaya başlamıştı.

Kısa süre içerisinde nişanlanan ikili son derece mutluydu fakat o dönem 'Annemin Yarası' adlı filmin çekimleri için Meryem Uzerli ile Ozan Güven birlikte kamera karşısına geçip bir de öpüşme sahnesi çekince Alp Özcan çıldırmıştı.

Galada sorun çıkmıştı

Filmin galasında da kıskanç sevgili yüzünden iki oyuncu biraraya gelmemeye özen göstermişti. Fakat bu birliktelik kısa süre önce bitti. Ve Meryem Uzerli dün sosyal medyada kafa karıştıran paylaşımlar yaptı.

Rol arkadaşı Ozan Güven ile yanak yanağa fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncu altına da kalp emolojisi koydu. İlerleyen saatlerde de Ozan Güven'in kucağında uyurken çekilen bir kareyi instagrama yükledi. Altında yine kalpler vardı.

Paylaşımları görenler 'Eski aşk alevlendi' şeklinde yorum yaparken bazıları da 'Alp Özcan'ı kıskandırmak için Ozan'ı kullanıyor'' şeklinde yorum yaptı.

Meryem Uzerli, Alp Özcan'ı kıskandırmak mı istiyor?

Meryem Uzerli, Alp Özcan'ı kıskandırmak mı istiyor? - Resim : 2

Meryem Uzerli, Alp Özcan'ı kıskandırmak mı istiyor? - Resim : 3