Meryem Uzerli eski şöhretini geri istiyor

‘Gecenin Kraliçesi adlı dizisi reytinge kurban gitmesinden sonra yeni projesinin en az bir sezon yayımlanmasını şart koşan Meryem Uzerli’nin "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ve "Paramparça" dizilerinin yapımcılarıyla görüştüğü öğrenildi.

Meryem Uzerli eski şöhretini geri istiyor
Akşam'da yer alan habere göre Meryem Uzerli, reyting mağduru ‘Gecenin Kraliçesi’nden sonra dizi projelerinde ince eleyip sık dokuyor. Yeni sezonda rol alacağı projesinin en az bir sezon yayımlanması şartını koşan Uzerli, yine aynı hüsranla karşılaşmamak için kendisine gelen projeleri daha dikkatli inceliyor.

Yeni sezonda kendisine yeni bir kariyer planlaması yapan Uzerli, atv ekranlarının fenomen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcılarıyla görüşmeye başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın rol aldığı, reytignlerde başarılı sonuçlar elde eden diziyle görüşmeleri devam eden Uzerli’nin başka bir sevilen diziyle de masaya oturduğu öğrenildi.

Yeni sezonda reytinglerde belli bir çizgiyi yakalamış projelerde yer almak isteyen güzel oyuncunun başrollerinde Erkan Petekkaya’nın oynadığı ‘Paramparça’ dizisiyle görüştüğü söylentiler arasında...