Meryem Uzerli'nin en büyük zaafı!..

Şubat ayında anne olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, hamilelik döneminde aldığı 15 kiloyu bisiklete binerek verdi.

Meryem Uzerli'nin en büyük zaafı!..
Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre geç­ti­ği­miz yıl ‘tü­ken­miş­lik sendro­mu­’na ya­ka­la­na­rak ül­ke­si Al­man­ya­’ya dö­nen Mer­yem Uzer­li, şu­bat ayın­da kı­zı  La­ra­’yı dün­ya­ya ge­ti­re­rek an­ne ol­du.

Ha­mi­le­li­ği sı­ra­sın­da yak­la­şık 15 ki­lo alan Uzer­li, kı­sa sü­re­de faz­la ki­lo­la­rın­dan kur­tul­du. Gü­zel oyun­cu­nun sır­rı ise sağlıklı beslenmenin yanında bisiklete binmek. Yaşamını sürdürdüğü Berlin’de her gün birkaç saat bisiklete binen Uzerli, bu sayede hamilelik kilolarından kurtuldu. 

Bi­sik­le­tin ya­nı sı­ra sağ­lık­lı bes­len­me­ye de dik­kat eden Uzer­li­’nin tek vaz­ge­çil­me­zi ise tat­lı.

GLU­TEN ALER­Jİ­Sİ VAR

Özel­lik­le de Tür­ki­ye­’de bu­lun­du­ğu dö­nem­de ye­di­ği bak­la­va­ya çok düş­kün olan ün­lü oyun­cu, Ber­li­n’­e İs­tan­bu­l’­dan bak­la­va si­pa­ri­şi ve­ri­yor.

Çöl­yak has­ta­sı ol­du­ğu için glu­te­ne aler­ji­si olan Uzer­li, İs­tan­bu­l’­dan özel ola­rak gön­de­ri­len glu­ten­siz un­la ya­pıl­mış bak­la­va yi­yor.

Tat­lı kri­zi­ne gir­di­ği dö­nem­ler­de bi­sik­le­te bin­me sü­re­si­ni uza­tan Uzer­li, es­ki­sin­den da­ha fit bir gö­rü­nü­me ka­vuş­ma­yı ba­şar­dı.