Meryem Uzerli'ye ödüllü senarist!

Arap MBC yayıncılık şirketinin Türkiye Temsilcisi 03 Prodüksiyon'la 2015'te Star TV'de ekrana gelecek aşk dizisinde rol almak için anlaşan Meryem Uzerli'nin senaryosunu Deniz Akçay yazıyor.

Meryem Uzerli'ye ödüllü senarist!
Meryem'e ödüllü senarist

Güneş'in haberine göre Arap MBC yayıncılık şirketinin Türkiye Temsilcisi 03 Prodüksiyon'la 2015'te Star TV'de ekrana gelecek aşk dizisinde rol almak için anlaşan Meryem Uzerli'nin senaryosunu Deniz Akçay yazıyor. Şirket Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Kurt Seyit ve Şura'daki reyting şokunu yaşamamak için güçlü bir kaleme diziyi yazdırmaya dikkat etti. Şimdiye kadar 'Büyük Yalan', 'Şöhret', 'Ömre Bedel' gibi çok izlenen dizilere imza atan Akçay, geçen yıl yönetmenliğini yaptığı ilk filmi 'Köksüz'le de İstanbul Film Festivali'nde 'En İyi İlk Film Ödülü'nü almıştı.

5 bölüm peşin aldı

Deniz Akçay, bölüm başı 30 bin TL alacağı dizi için 5 bölüm peşin para aldı. 'Muhteşem Yüzyıl'da 3 yıl canlandırdığı Hürrem Sultan karakterinden dolayı uzun süre dönem dizisi çekmeyi düşünmeyen Uzerli'nin günümüzde geçecek dizisinde aşk yaşayacağı oyuncu ise henüz netleşmedi. Dizide Araplar'ın çok sevdiği Boğaz başta olmak üzere İstanbul'un tarihi ve turistik güzellikleri de geniş yer bulacak.