Mesut Özil hemşehrilerini mest etti

İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal’in yıldızı Mesut Özil, hemşehrilerini mest etti. Özil, ‘Ben Türk’üm, Zonguldaklıyım’ dedirttiği takım arkadaşı Danny Welbeck’i bu yaz ülkemize getirecek.

Mesut Özil hemşehrilerini mest etti
Takvim'in haberine göre Arsenal'in Türk yıldızı Mesut Özil, sadece yeşil sahadaki başarısıyla değil ülkemize olan aşkıyla da gururumuz oluyor...

Zonguldak doğumlu olan ünlü futbolcu, önceki gün takım arkadaşı Danny Welbeck'in videosunu paylaşıp memleketine selam gönderdi. Welbeck, Almanca "Ben Türk'üm, Zonguldaklıyım" diyerek Özil'in hemşehrilerini sevindirdi. Takım arkadaşının görüntüsünü önceki gün instagram hesabında paylaşan Mesut Özil, sosyal medyaya damga vurdu.

Mesut Özil hemşehrilerini mest etti

Geçtiğimiz yıl Zonguldak'ın Devrek ilçesine 1 milyon liralık bir spor tesisi yaptırmak için kolları sıvayan Özil'in tesisin açılışını siyahi futbolcuyla yapacağı öğrenildi. Bu arada bilindiği gibi Amine Gülşe ile mutlu bir ilişkisi olan Mesut Özil, sosyal medya hesabından da sık sık Türkiye ve Türk yemekleriyle ilgili paylaşımlar yaparak ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlıyor.
Konular Spor Haberleri