Metin Hara'ya 'Adriana Lima' bereketi!

Adriana Lima aşkıyla dünyaya açılan yazar Metin Hara, şöhreti kısa sürede paraya çevirdi. Seminerine katılmak isteyenlerden bin 400 lira alan Hara, Lima ilişkisinden sonra bu tarifeyi tam bin 950 liraya çıkardı.

Metin Hara'ya 'Adriana Lima' bereketi!
Takvim'den Ebru Kazıktaş'ın özel haberine göre Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima'nın gönlünü çalarak göğsümüzü kabartan yazar Metin Hara'ya bu aşk uğurlu geldi. Victoria's Secret meleğiyle aşkının ortaya çıktığı ilk günden bu yana sosyal medyadaki takipçi sayısını ikiye katlayan Hara'nın seminerlerine olan ilgi de arttı. Hara'nın yazdığı 'Yol' ve 'Dem' kitaplarını referans alarak düzenlenen seminerlere başvuranlar, geçtiğimiz yıl bin 400 TL öderken şöhreti Lima aşkı sayesinde sınırları aşan Hara, ücrette artışa gitti.

550 TL ZAM YAPTI!

Grup seanslarında modern yaşamın getirdiği zorlukların üstesinden gelmek için kişilere farklı çözümler sunan Metin Hara'nın 4 günlük danışmanlık hizmetinin bin 950 TL'ye çıktığı öğrenildi. Hara'nın bireylerin bedenindeki tıkanmış çakraların açılması, ruhun ve zihnin arınması, enerji çalışması ve benlik bilinci gibi çeşitli aşamalardan oluşan seanslarına 550 TL'lik zam geldi. Bu durumu öğrenen takipçileri de "Adriana Lima aşkı tarifeyi arttırdı" yorumları yaptı.

AYAKKABI NEZAKETİ

Adriana Lima, önceki gün ABD'den yaptığı paylaşımıyla aşkını bir kez daha gözler önüne serdi. 1 metre 78 santimetre boyundaki Lima, Hara'yı öptüğü poza "Sihir devam ediyor" notu düştü. Brezilyalı güzelin boy farkını ortadan kaldırmak için ayakkabılarını giymemesi dikkat çekti.