Mevlüt Tezel: 'Arman ve Özyılmazel ne iş yapar?'

"Bu da soru mu şimdi?" demeyin! Evet, ikisi de gazeteci... Ayşe Özyılmazel ayrıca televizyon sunucusu ve şarkıcı.

Mevlüt Tezel: 'Arman ve Özyılmazel ne iş yapar?'

Arman ve Özyılmazel ne iş yapar?

"Bu da soru mu şimdi?" demeyin! Evet, ikisi de gazeteci... Ayşe Özyılmazel ayrıca televizyon sunucusu ve şarkıcı.

Ancak Ayşe Arman ve Ayşe Özyılmazel'in, Nurseli İdiz'in Çeşme'de çekilen görüntülerine verdikleri tepkilerin gazetecilikle uzaktan yakından alakası yok!

ÖFKE KUSMUŞ

Arman, "O fotoğrafları çeken arkadaş! Git popo çek, meme çek, ne halt edersen et ama o kadını rahat bırak" demiş. Yani İdiz'in fotoğraflarını çeken muhabire öfke kusmuş.
Arman'a gazeteciliğin kuralları hakkında ahkâm kesecek değilim. Kendisi de biliyor; muhabirliğin haber değeri olan her şeyin görüntüsünü çekmek olduğunu...
İdiz'in Çeşme görüntüleri önemli bir haber. Galiba bu yaz en çok bu haber konuşulacak. Fakat Arman'a göre İdiz'in bu fotoğrafları çekilmemeli. İyi o zaman, Arman da İdiz'le röportaj yapmasaydı!
Oh ne güzel iş...
Haberi yapana kız, sonra o haberin etinden sütünden faydalan.
Aklınca magazini aşağılıyor ama komik duruma düşüyor. Çünkü magazinin kralını Arman yapıyor.

BRAVO VALLA!

Ayşe Özyılmazel ise programında İdiz'in Çeşme görüntüleri için ağladı. Ağlarken de "Hemen bitti, çöktü... Ne bitti? Ne yaşandığını biliyor muyuz? Ne yaşadı bu kadın acaba?" diyordu.
Vallahi, ben dünya üzerinde hiçbir muhabirin İdiz'in alkolden masaya yapışmış halinin fotoğrafını çekmeden önce, yanına gidip "Nurseli Hanım fotoğrafınızı çekeceğim ama öncesinde ne yaşadığınızı öğrenmek istiyorum?" diyeceğini sanmıyorum.
Özyılmazel'in "Nefret ediyorum bu haberlerden" sözüne ise hiç girmiyorum. Özyılmazel ünlü olmakla, gazeteci olmak arasında bir ikilem yaşıyor!
Programda en çok ilgimi çeken şeyse, Özyılmazel ağlamadan önce fonda verilen duygusal piyano melodileriydi. Sanki programın yönetmeni Özyılmazel'in birazdan ağlayacağını hissetmiş ya da ağlaması için elinden geleni yapıyor gibiydi.
Vallahi bravo!
Böyle yönetmen, her programa lazım.

MEVLÜT TEZEL