Mevlüt Tezel, Derya Köroğlu'nu topa tuttu!

Yeni Türkü grubunun solisti Derya Köroğlu, Sabah'a verdiği röportaj sonrası gelen tepkiler üzerine 'Sözlerim cımbızlandı' demişti.

Mevlüt Tezel, Derya Köroğlu'nu topa tuttu!
MedyaRadar'ın haberine göre Derya Köroğlu, 16 Ağustos'ta Hatay'da, Tuba Kalçık'la buluşup Günaydın'a özel bir röportaj vermiş ve o röportaj önceki gün yayınlanmıştı. Köroğlu, açıklamalarıyla ilgili sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Instagram hesabında "Sözlerim çarpıtıldı" demişti.

Mevlüt Tezel, dün Sabah'ın ses kaydını yayınladığı röportajdan dikkat çeken başlıkları köşesine taşıdı ve Köroğlu'nu eleştiri yağmuruna tuttu. "Köroğlu lütfen o 'Cımbızlandı' dediği bölümleri tek tek açıklasın. Açıklayamaz! Röportajı iki kere okudum 'cımbızlanacak' bir bölüm yok!" diyen yazar şu ifadelerde ünlü sanatçıya yüklendi:

"Sayın Derya Köroğlu, sırf Sabah gazetesine röportaj verdiniz diye sol cepheden mahalle baskısı görünce 'u' dönüşü yapmak, söylediklerinizi inkâr etmek, daha da kötüsü röportaj verdiğiniz gazeteye çamur atmak size hiç yakışıyor mu?

Bakın aynı baskıyı SABAH'a röportaj verdikleri için Bülent Ortaçgil, Edip Akbayram, Selda Bağcan gibi birçok sanatçı gördü ama kimse geri adım atmadı."


SABAH YAZARI MEVLÜT TEZEL'İN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...