MHP lideri Bahçeli: "Atını nallayıp itini yallayan Hollanda!"

Hollanda'nın Türk bakanlara ve gurbetçilere yönelik sergilediği eşkıyalığa sert tepki gösteren MHP lideri Bahçeli'den sert ifadeler...

MHP lideri Bahçeli: "Atını nallayıp itini yallayan Hollanda!"
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hollanda başta olmak üzere Avrupa ülkelerinin son günlerde Türkiye'ye karşı aldığı kararları değerlendirdi. Resmi Twitter hesabı üzerinden tepki gösteren Bahçeli, "16 Nisan'dan sadece Hollanda mı çekinmektedir? Elbette hayır! Kral ve kraliçelerin elinde bulunan Avrupa ülkelerini korku sarmıştır" dedi.

Bahçeli'nin açıklaması şöyle:

"On sekiz maddeden oluşan Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin TBMM'de kabulü 21 Ocak 2017'dir. Atını nallayıp itini yallayarak vatandaşlarımızın üzerine salan ve saldıran Hollanda niye rahatsızdır? Bu vahşilik, bu vandallık niyedir?

Hadi CHP, HDP, FETÖ, PKK, PYD-YPG, DHKP-C, eli kanlı aydınlıkçılar itiraz ediyor da, Avrupa ülkelerine ne oluyor, onlar niye hopluyor? Hollanda'da 15 Mart'ta yapılacak seçimler demokratikleşme için milat,rejim değişikliğinin kıvılcımını çakması açısından da tarihi fırsattır.

Demokratik tepkisini göstermesi temennimdir

Bu vesileyle Hollanda'da yaşayan soydaşlarımıza, vatandaşlarımıza sesleniyorum: Türkiye-Hollanda ilişkilerini gerenleri sandıkta unutmayın! Türk milletine hakaret eden, kötü söz sarfeden, barbarlık ve kaba güçle insanımıza, değerlerimize saldıran partilere taviz ve onay vermeyin. Şayet Türk ve Türkiye düşmanlığını meslek edinmiş partilerde Türk soylu aday varsa çekilmesi, demokratik tepkisini göstermesi temennimdir.

Türk milleti 16 Nisan'da sandığa gidecektir

Avrupa kendine bakmalı, asırlık monarşik yönetimlerin tasallut ve ambargosundan kurtulmayı denemeli, bunu da başarabilmelidir. Hasta olanın şifa dağıtması,reçete yazması akıl ve mantık dışıdır.Avrupa ağır hastadır, Hollanda komadadır ve kriz üstüne kriz geçirmektedir. Türk milleti 16 Nisan'da sandığa gidecektir. Hiç kimse, hiçbir sözde demokrasi ve özgürlük şampiyonu gocunmasın, gücenmesin, işine baksın."


MHP lideri Bahçeli: "Atını nallayıp itini yallayan Hollanda!"