Michael Jackson sendromuna yakalandı!

Uzmanlar; yepyeni bir yüz yaptıran 45 yaşındaki ünlü oyuncunun, tıpkı Michael Jackson gibi daha Avrupai bir görünüme kavuşmak için sürekli bıçak altına yattığını söylüyor.

Michael Jackson sendromuna yakalandı!
Sabah'ın haberine göre 'Bridget Jones'un Günlüğü' serisiyle dünya çapında üne kavuşan Renee Zellweger, yeni görüntüsüyle herkesi şoke etti. Geçtiğimiz hafta bir davete katılan 45 yaşındaki yıldız, estetik operasyonlar nedeniyle tamamen değişmiş yüz hatlarıyla boy gösterdi. Göz çevresi, kaşları, yanakları ve çenesinde büyük değişiklikler göze çarpan Zellweger, estetik operasyon bağımlılığı tartışmalarının odağı oldu.

KÜÇÜK YUVARLAK GÖZLER...

Daily Mail gazetesine konuşan Finlandiyalı profesör Edward Dutton, ünlü aktrisin daha Avrupai görünmek için bu operasyonları geçirmiş olabileceğini söyledi. Dutton; babası İsviçreli, annesi Norveç kökenli olan Zellweger'in, küçük yuvarlak gözleri ve dolgun yanakları ile Norveçli köklerini yansıtan bir surata sahip olduğunu ve bunu değiştirmek istediğini belirtti. Zellweger'in sıra dışı bir genetik karışıma sahip olduğunu söyleyen Dutton, ünlü oyuncunun yüzündeki etnik izleri silmek için Michael Jackson'vari bir değişim operasyonuna girdiğini vurguladı.

Dutton, şöyle konuştu: "Michael Jackson da daha Avrupai bir görünüme sahip olmak için estetik operasyonlar geçirmişti. Renee de aynısını yapıyor. Bu çok üzücü... Onu tanıdığımız yüzüyle ne kadar da güzeldi."