Mikonos’ta para saçtı!..

İş adamı eşi Erman Ademoğlu’yla Mikonos’a giden eski Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu’nun ayakları yerden kesildi. Geceliği 6 bin liralık otelde konaklayan çift, eğlence için gittiği mekanda da 40 bin euro hesap ödedi.

Mikonos’ta para saçtı!..
Takvim'de yer alan özel habere göre geçtiğimiz yılın Aralık ayında Paris'te Shangri La Hotel'deki Türk usulü düğünle evlenen Açalya Samyeli Danoğlu ile Erman Ademoğlu, Yunanistan'a da damgasını vurdu. 2012 Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu ile iş adamı eşi Erman Ademoğlu, yılın yorgunluğunu atmak için önceki gün Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'a gitti. Cavo Tagoo Hotel'in geceliği ortalama 6 bin TL'lik özel yüzme havuzlu odasında konaklayan ikili, gündüzleri de adeta para saçtı. Bu yaz Beyaz Türklerin kuşattığı adadaki partilere katılan ünlü çift, DJ performansı eşliğinde doyasıya dans etti.

KUCAĞINDA DANS ETTİ

DJ kabinin hemen önünde 5 bin euro'ya (20 bin TL) ayırttıkları masada arkadaşlarıyla eğlenen Açalya Samyeli Danoğlu ile eşi Erman Ademoğlu, yaklaşık 4 saatlik eğlence için de kesenin ağzını açtı. Güzel eşi ve 5 kişilik arkadaş grubuyla çılgınlar gibi eğlenen ünlü işadamı, bonkörlüğünü konuşturdu. Beraberindeki arkadaşlarının da hesabını üstelenen Ademoğlu'nun cebinden yaklaşık 40 bin euro (160 bin TL) çıktı. Parti boyunca gözlerini güzel eşinin üzerinden alamayan Ademoğlu, bir ara ünlü oyuncuyu kucağına alıp dans etti.

ÖN MASALAR CEP YAKIYOR 

Mekanda DJ kabinine yakın masalarda eğlenmek isteyen tatilcilerin ellerini ceplerine bir hayli fazla atmaları gerekiyor. Öyle ki Türkler'in akın ettiği mekandaki ön masaların rezervasyonu 5 bin euro'dan (20 bin TL) başlıyor.

Parti boyunca para saçan Ademoğlu, masayı da deniz mahsullerinden oluşan mönüyle donattı. Bursalı işadamı, garsonlara da bol bol bahşiş verdi.

Mikonos’ta para saçtı!..