Milyonlar Erdoğan'ı sosyal medyadan takip etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasından kesitlerin paylaşıldığı 4 dilden tweetler, milyonlarca kişiye ulaştı. Erdoğan'ın Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Arapça paylaştığı mesajlar toplamda 13 milyon 360 bin kez görüntülendi.​​

Milyonlar Erdoğan'ı takip etti
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin New York kentinde düzenlenen 71. BM Genel Kurulu'nda konuştu.

"Dünya 5'ten büyüktür" sözlerini yeniden gündeme getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki durum ve mülteciler konusunda dünyaya önemli mesajlar verdi.

Erdoğan'ın açıklamaları sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Kullanıcılar, #ErdoganVoiceofTheOppressed (Mazlumların sesi Erdoğan) etiketiyle Erdoğan'a olan desteklerini dile getirdi.

Erdoğan'ın konuşmasından kesitlerin paylaşıldığı tweetler, milyonlarca kişi tarafından görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesaplarından sorumlu uzman İsmail Cesur'un paylaştığı verilere göre, Erdoğan'ın Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Arapça paylaştığı mesajlar toplamda 13 milyon 360 bin kez görüntülendi.

Erdoğan'ın Türkçe paylaşılan 12 tweeti 4 milyon 780 bin kez görüntülendi. Sadece bir tweet ise tek başına 1 milyondan fazla görüntülemeye ulaştı.

Milyonlar Erdoğan'ı sosyal medyadan takip etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İngilizce mesajları da gündem olurken, 12 tweet toplamda 3 milyon 330 bin kez görüntülendi. İngilizce bir tweet, 670 bin kişi tarafından görüldü.

Milyonlar Erdoğan'ı sosyal medyadan takip etti - Resim : 2