Mine hayata tutundu!

İzmir Karaburun’da evdeki gaz birikmesi sonucu yaşanan patlamada eşi ve kayınvalidesini kaybeden, kendisi de ağır yaralanan Mine Yılmaz, hayata tutundu.

Mine hayata tutundu!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Karaburun ilçesi Eğlenhoca Köyü'ndeki bir evde yaşanan patlamada eşi ve kayınvalidesini kaybeden, kendisi ise ağır yaralanan Mine Yılmaz, hayata tutundu.

20 güne yakın süredir tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Mine Yılmaz'ın hayati tehlikeyi atlattığı ve yoğun bakımdan normal servise alındığı belirtildi.

Evde biriken tüp gazı nedeniyle meydana geldiği rapor edilen patlamada ev sahibi Nuray Yılmaz olay yerinde, yaralanan oğlu Kurtuluş Yılmaz da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

BİR ANDA PATLAMIŞTI

Özel bir şirkette çalışan Kurtuluş Yılmaz ve eşi Mine Yılmaz anneleri Nuray Yılmaz'la birlikte gezintiye çıkmıştı. Nuray Yılmaz'ın nergis çiçeğiyle ünlü Eğlenhoca Köyü'ndeki evine gelen 3'lü, eve girdikten sonra büyük bir patlama meydana gelmişti. Çıkan gürültüyle bütün köy ayağa kalkarken ev sahibi 69 yaşındaki Nuray Yılmaz olay yerinde feci şekilde can verdi.

Ağır yaralanan oğlu Kurtuluş ve gelini Mine Yılmaz ise olay yerinde yapılan ilk müdahelenin ardından İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

Yangında vücudunda ağır yaralar oluşan Kurtuluş Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamamıştı.

Vücudunda ağır yanık ve yaralar oluşan Mine Yılmaz'ın hayati tehlikesi bulunduğu kaydedilmişti.

Yangınla ilgili soruşturma devam ederken, detaylı itfaiye raporunda evde biriken gazın elektrik kontağının açılması sonrası patladığı tespit edilmişti.

Yangında can veren Nuray Yılmaz ve oğlu Kurtuluş Yılmaz'ı kaybettiğini günler sonra öğrenen Mine Yılmaz'ın yakınları tarafından sakinleştirildiği öğrenildi. Hayati tehlikeyi atlatan Yılmaz'ın tedavisinin normal odada sürdüğü öğrenildi.