Mine Tugay'ın yeni rolü belli oldu

‘Kalp Hırsızı’ dizisiyle hayal kırıklığı yaşayan Mine Tugay, Emmy ödüllü yapım Fraiser’ın yerli uyarlamasına dahil oldu. Oyuncu Amerikan versiyonundaki Roz karakterini oynayacak.

Mine Tugay'ın yeni rolü belli oldu
Akşam'ın haberine göre yapımcılığını Aslan Film’in yaptığı, yönetmenliğini ise Deniz Akel’in üstlendiği, dünyaca ünlü sitcom Frasier’in oyuncu kadrosu tamamlandı.

Amerika’da yayımlandığı 11 sezonda, ‘37 kez Emmy Ödülü’ne layık görülen Frasier dizisinin yerli versiyonunun kadrosuna Yetkin Dikinciler ve Salih Kalyon’un yanı sıra Mine Tugay dahil oldu.

Medcezir dizisinden ayrıldıktan sonra ‘Kalp Hırsızı’ dizisi kısa sürede yayından kalkan Mine Tugay, yapımda Roz karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Amerikan versiyonunda Peri Gilpin’in canlandırdığı Roz Doyle karakteri, Dr. Frasier’in talk şovunu sunduğu radyonun komik, fettan ve aşk hayatı bir hayli hareketli olan yapımcısı olarak biliniyor.

Dizide ayrıca Psikiyatrist Dr. Frasier Crane’e Yetkin Dikinciler, Frasier’in emekli polis olan babası Martin Crane rolünü ise Salih Kalyon oynayacak.