Miranda Kerr Datça'ya hayran kaldı

Victoria Secrets'in eski meleği Miranda Kerr, gizlice Türkiye'ye geldi. Datça'ya hayran kalan Kerr, motosikletle geziye çıkıp bol bol karpuz yedi. Ünlü model, mütevazılığıyla gönülleri fethetti.

Miranda Kerr Datça'ya hayran kaldı
Takvim'de yer alan habere göre bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren dünyaca ünlü model Miranda Kerr'in geçtiğimiz hafta sonu gizlice Muğla'nın Datça ilçesine geldiği ortaya çıktı. Daha önce de Türkiye'ye gelen ve ülkemize olan hayranlığını her fırsatta dile getiren 32 yaşındaki Kerr'e ablası ve bir arkadaşı eşlik etti. Victoria's Secret eski meleği olan Miranda Kerr, Atina'dan 32 metrelik yelkenli yatla çıktığı Ege turunda sırasıyla Mikanos, Patmos ve Leros adalarını gezdi. Yaklaşık iki hafta süren tekne turunda bol bol yelken yapan Kerr'in son durağı ise Datça oldu.

KARPUZLU FOTOĞRAF

Bir Türk profesyonel tur rehberinin eşlik ettiği gezide Kerr ve beraberindekiler Datça'daki Knidos Harabeleri'ni gezdi. Tarihi yerlerin ardından motosiklet kiralayarak bir saate yakın ilçeyi gezen grup, bir lokantada balık ve salata yedi.

Sıcak ve samimi hareketleriyle ilgi odağı olan Kerr'in günlük kıyafetlerle tatilde rahatlığı seçtiği görüldü.

Yemeğin ardından bol bol karpuz yiyen ünlü model, eline aldığı bir karpuzla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Miranda, iki günlük tatilin ardından havayoluyla ülkesine döndü.


Miranda Kerr Datça'ya hayran kaldı