Futbolcu avcısı Monchi'nin yeni hedefi Mustafa Kapı

Cengiz Ünder transferinden oldukça memnun kalan Roma Kulübü, Türk pazarında etkili olmaya devam ediyor. İitalyanların futbolcu avcısı yöneticisi Monchi'nin scoutlarını sarı kırmızılıların genç oyuncusu Mustafa Kapı için İstanbul'a gönderdiği ve uzun süredir Türkiye'de maç izledikleri öğrenildi.

Monchi'nin yeni hedefi: Mustafa Kapı
Yeni Şafak'tan Mustafa Göksel'in haberine göre Galatasaray'ın genç yıldız adayı Mustafa Kapı, altyapıda ve milli takımlarda gösterdiği performansla dünya devlerinin scoutlarının gündemine girmeyi başardı.

Sezon başında Türkiye'den Cengiz Ünder'i transfer eden ve bu transferden oldukça memnun kalan Roma da Mustafa Kapı'yı izleyen takımlar arasında. 14 yaşında Galatasaray A Takımı'yla maça çıkan oyuncuyu altyapı müsabakalarında takip eden Serie A ekibinin genç yıldız adayını son olarak İstanbul'da oynanan TürkiyeU16-İtalyaU16 mücadelesinde izlediği öğrenildi.

İtalya'nın 1-0 kazandığı maçta takım kaptanı olarak sahaya çıkan Mustafa Kapı, Galatasaray formasıyla bu sezon çıktığı alt yapı müsabakalarında 24 resmi maçta 15 gol attı, 17 de asist yaptı.
Konular Spor Haberleri