Monica Belluci'den Belçim'e tam destek!

2 yıl önce ‘Gergedan Mevsimi’ filminde Belçim Bilgin’le yakın bir dostluk kuran ünlü yıldız Monica Bellucci, yurtdışındaki festivallerde Bilgin’i önde gelen yapımcılarla tanıştırarak ona destek veriyor.

Monica Belluci'den Belçim'e tam destek!

Dünyaca ünlü aktrist Monica Bellucci, 2 yıl önce geldiği Türkiye’de ‘Gergedan Mevsimi’ filminde birlikte oynadığı Belçim Bilgin’i unutmuyor. O dönem eşi Yılmaz Erdoğan’la birlikte Bellucci’yi evinde misafir eden Bilgin’le ünlü yıldızın dostluğu hiç aksamadan bugünlere geldi. Geçen hafta yeni bir proje için Bilgin’i Londra’ya götüren Monica Bellucci, çok sevdiği arkadaşını yapımcılarla tanıştırıyor. Uçakta Monica Bellucci’yle birlikte verdiği pozunu paylaşan Belçim Bilgin fotoğrafın altına ‘İlham kaynağım’ notunu düşmüştü.  Bilgin’in, Bellucci’nin kendisine uzattığı bu yardım elinden oldukça memnun olduğu öğrenildi.

FESTİVALLERİ TAKİP EDECEK

Belçim Bilgin’in görme engelli bir genç kızı canlandırdığı ve İbrahim Çelikkol’la başrolünü paylaştığı ‘Sadece Sen’ filmi gişede hezimete uğradı. 2 hafta geçmesine rağmen sadece 304 bin 657 kişi tarafından izlendi. Gişe rakamından memnuniyetsiz olan Belçim Bilgin’in yurtdışında şansını denemek istediği ve bu yüzden yakın dostu Monica Bellucci’yle festivallere katılıp çevresini genişletmek istediği konuşuluyor.

AKŞAM LİFE