Müge Anlı Aleyna Tilki'nin anne ve babasına seslendi!

Annesi ve babasının “Biz konserlerinde yanında oluyoruz” dedikleri 16 yaşındaki Aleyna’nın bu ay içinde Maslak’taki 'X Large’ isimli gay kulüpte, yanında jartiyer giymiş yarı çıplak erkeklerle sahneye çıktığı belgelendi.

Müge Anlı Aleyna Tilki'nin anne ve babasına seslendi!

Kamoyunda büyük tartışmalara yol açan bu habere ilişkin usta gazeteci ve televizyoncu Müge Anlı'dan çok önemli yorumlar geldi.

Duyarlı tavrı ve benzersiz televizyonculuğyla milyonların hayranlıka izlediği Anlı, mini minnacık bir etek ve sütyen gibi benzeri bir kostümle aykırı bir kulübün sahnesine çıkartılan Aleyna Tilki'nin anne ve babasına seslendi...

“DEVLET BU ÇOCUĞU ALIR!..”

Anlı, “Bu çocuğu şimdi de gay barlarda çıkarmaya başlamışlar. Yazık... Annesine ve babasına sesleniyorum. Hemen alın çocuğu bu sahnelerden... Ya da devlet alacaktır. Çok istiyorlarsa konservatuvara göndersinler... Sonrasında reşit olur ne isterse yapar. Ama böyle değil... Aleyna tek değil... Onu da kızımız olarak görüyorum. Valilik sahneyi yasakladı ama duyduğuma göre şimdi de yurt dışına sahneye çıkması için gönderiyorlarmış. 2000 doğumlu bir kıza yazık...  Anne baba kusura bakmasın bunun sonu Aleyna’nın devlet tarafından alınmasına kadar gider” şeklinde konuştu.

Müge Anlı Aleyna Tilki'nin anne ve babasına seslendi!

Müge Anlı Aleyna Tilki'nin anne ve babasına seslendi! - Resim : 2

Müge Anlı Aleyna Tilki'nin anne ve babasına seslendi! - Resim : 3

Belki bilmiyorlar ve şu anda çocuk istismarı yapıyorlar. Suç işliyorlar” diyen Müge Anlı'nın açıklamalarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...