Müge Anlı dizileri geride bıraktı

Uzun süredir sabah kuşağının tartışılmaz lideri olan Müge Anlı, magazin haberciliğindeki detaycılığını “Müge Anlı ile Tatlı Sert “ programında da sürmeye devam ediyor.

Müge Anlı dizileri geride bıraktı

Pek çok olayın ardındaki esrar perdesini aralayan başarılı gazeteci Müge Anlı izini sürdüğü cinayet dosyalarındaki başarısı takdir topluyor. Programında ele aldığı bir çok çözülememiş dosyaları açığa çıkarması takdir topluyor. Bu konuların yanında ülke çapında bir çok okula eğitim yardımları konusunda aracılık etmesi, yıllardır birbirlerini arayan insanlarımızın kavuşmasınada aracılık etmesi izleyicinin fazlasıyla takdirini toplamış olsa gerek. Bu yüzdendir ki bu başarı reytinglere de fazlasıyla yansımaya devam ediyor.

DİZİLERLE YARIŞIYOR

13 Kasım Çarşamba günü TOTAL grubunda 4,14 rating ve 27,5 share ile 9′ncu, AB grubunda ise 2,99 rating ve 28,51 share ile tüm günde 14′ncü olarak bir çok pahalı diziyi geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı.

Programında adeta bir dedektif gibi hukuka uygun şekilde gündemi sarsan konuları işleyen Müge Anlı, yıllardır kaliteli çizgisinden ödün vermemenin başarısını görmeye devam ediyor.

Öyle ki hem Total’de büyük başarıyla izlenme oranına sahip olan Müge Anlı’ya başarısından dolayı tebriklerimizi iletiyoruz.