MÜGE ANLI DÜĞÜMÜ ÇÖZDÜ MÜ?

Gülizar’ın imam nikahlı kocası Taştan Öztürk neler saklıyor?

MÜGE ANLI DÜĞÜMÜ ÇÖZDÜ MÜ?

Müge Anlı ATV’deki ’Tatlı Sert’ programında Milyoner Gülizar Öztürk’ün kaybolmasındaki sır düğümünü çözmeye çalışıyor. Gülizar’ın imam nikahlı kocası Taştan Öztürk neler saklıyor?

Müge Anlı aylardır kayıp olan Milyoner kadın Gülizar Öztürk’ü canlı yayında aramaya başladı. Gülizar Öztürk yıllarca eşi ve çocukları ile yıllarca Almanya’da çalışmış ve ailece oldukça hatırı sayılır bir servet yapmışlar.

Öztürk Ailesi Almanya’da yaşarken Türkiye onların işlerini umumi vekaletname ile Taştan Öztürk adlı yeğenleri yürütmeye başladı. Daha Sonra Gülizar Öztürk ve eşi Türkiye’ye kesin dönüş yaptılar.

Eşini 2007 yılında kaybeden Gülizar Öztürk eşinin kardeşinin oğlu olan Taştan Öztürk’e işlerini yaptırmaya devam etti. Daha sonra Taştan Öztürk, Gülizar Öztürk’ü kendisine yoğun ilgi göstererek aşık etti ve imam nikahı ile evlendi.

Gülizar Öztürk’ün 5 Milyon lirayı aşan servetini ve aylık 15 Bin TL’li gelirlerini yönetmeye başladı ve zamanla tüm serveti kendi ve arkadaşlarının üzerine geçirdi. Gülizar Öztürk’ün birkaç ay önce aniden ortadan kaybolması ile Almanya’da yaşmaya devam eden çocukları Türkiye’ye gelerek annelerini aramaya başladılar.

Müge Anlı’nın programında kamera karşısında açıklamalar yapan Taştan Öztürk, canlı yayınlar sırasında da programa bağlanarak hiç biri bir öncekini tutmayan açıklamalar yapmaya devam etti.

Bütün şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı Taştan Öztürk’ün her açıklaması kendisini yalanlamaya devam ederken, telefonla canlı yayına bağlanan bir çok görgü tanığı da Taştan Öztürk’ün her söylediğini yalanladı.

Öz amcasının kendisinden 12 yaş büyük olan dul eşini baştan çıkartıp servetini ele geçiren Taştan Öztürk’ün Gülizar Öztürk’ün kaybolmasındaki rolünü Ankara polisi araştırıyor.

Müge Anlı, pzartesi günü Gülizar Öztürk’ün kaybolması ile ilgili olarak çok önemli gelişmelerin açıklanacağını bu sabah canlı yayında söyledi. Pazartesi günü yayınlanacak gelişmeler seyirci tarafından bütük merak içersinde bekleniyor.

İşte gün be gün konuyla ilgili programda konuşulanlardan kısa bir kesit..

İzlemek için haberin videosuna tıklayınız...