Müge Anlı ekrana geri dönüyor!...

Usta gazeteci ve televizyoncu Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya yeni yayın döneminde de devam ediyor...

Müge Anlı ekrana geri dönüyor!...

Atv'nin soluk soluğa izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" yeni sezonda yine milyonları ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor...

* Araştırmacı-gazeteci Müge Anlı, sabah kuşağının en çok izlenen programında yine birbirinden çarpıcı konular ve uzman ekibiyle izleyicinin karşısına çıkacak..

* Yarattığı özgün formatla sadece Türkiye'de değil, başta 'Travel Channel' olmak üzere çok sayıda ünlü TV kanalının da dikkatini çeken Anlı, yeni sezonda da çok konuşulacak..

* Tam 8 yıldır zirvedeki yerini koruyan ekranların fenomeni Müge Anlı, araştırmacı-gazeteci kimliğiyle bu sezon da nefes kesen olayların çözümüne yardımcı olmaya hazırlanıyor..

* Bugüne kadar çok sayıda karanlık olayın aydınlanmasında önemli rol oynayan, yüzlerce kaybı aileleriyle buluşturan, Müge Anlı, ihtiyaç sahiplerine de el uzatarak, bu alanda da farkını gösterdi..

DÜNYADA BİR ÖRNEĞİ YOK!

* 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dünya televizyon tarihinde benzersiz olaylara sahne oldu. Ekranda, canlı yayında ilk kez bir cinayet şüphelisi suçunu itiraf etti. İlk kez bir kişinin canlı yayında katil olduğunu açıklaması hafızalara kazındı..

* Dünyada eşi görülmeyen bir başka çarpıcı gerçek ise Müge Anlı'nın programında tam 55 faili meçhul cinayetin çözülmesiydi.. Tozlu raflardaki dosyalar açıldı, 55 kişinin katili kendilerini demir parmaklıklar arkasında buldu..

* Çeşitli nedenlerle ailelerinden kopan, kaybolan 1452 kişinin hasreti Müge Anlı ve Tatlı Sert programında son buldu.
Milyonlarca izleyici, kayıp yakınlarını bulan ailelerle birlikte ekran başında sevinç gözyaşları döktü..

* Türkiye'nin kanayan yarası parçalanmış aileler.. Müge Anlı bu konuda da farkını gösterdi. 146 aile yıllar sonra Müge Anlı'da bir araya geldi, yaralarını sardı..

EĞİTİM SEFERBERLİĞİ

* Müge Anlı pek çok sorunun kaynağı olan eğitime de programında yer verdi. Çocukların gözetimsiz olarak sokaklarda vakit geçirmesini önlemek için 'Ödev Evleri' projesini hayata geçirdi. İstanbul, Tokat, Kocaeli, Osmaniye, Gaziantep, Tekirdağ, Urfa, Kastamonu ve Manisa da 9 ödev evi açıldı.

* Türkiye genelinde; 5 bin 390 öğrenciye kırtasiye ve giysi desteği yapıldı. 131 okula bilgisayar, 152 okula fotokopi makinesı ve projeksiyon cihazı gönderildi.

TEKERLEKLİ SANDALYE

* Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye talebi bir başka projenin doğmasına vesile oldu. Hayırseverlerin desteğiyle 81 ilde 367’si akülü 2 bin 502 tekerlekli olmak üzere toplamda 2 bin 869 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

* Duyma engelliler, görme engelliler, yeni doğum yapmış anneler için ihtiyaçları olan cihazlar gönderildi. Sağlık problemleri olan konuklarımızın hastane masrafları karşılandı, ameliyatları yapıldı.

4 AİLEYE EV

* Mezuniyet sevinci yaşayan 450 öğrenciye Müge Anlı’nın yayında giydiği kıyafetler hediye edildi.

* İhtiyaç sahibi 4 aileye ev alındı. Yaşam koşullarını iyileştirmek için 10 ailenin evi yenilendi, eşyaları alındı.

* Hazırlanan yardım TIR'ıyla 11 ili gezen ekibimiz ihtiyaç sahibi 11 bin 570 aileye yiyecek ve giyecek hediye etti.

* Sevgi ve yardımlaşma zincirinin her geçen gün güçlendiği yayında 25 binden fazla kişinin hayatına dokunuldu.