Müge Anlı kayıp Kısa Efe için devrede

Aydın'da 5 gündür kendisinden haber alınamayan Halil Erbaş'ın bulunması için ATV'de program yapan Müge Anlı'nın ekibi Aydın'a gelecek.

Müge Anlı kayıp Kısa Efe için devrede
Yeni Asır'dan Mehmet Kavas'ın haberine göre Aydın'da 5 gündür kendisinden haber alınamayan Halil Erbaş'ın bulunması için ATV'de program yapan Müge Anlı'nın ekibi Aydın'a gelecek. Erbaş'ın ailesi ve arkadaşlarıyla görüşecek olan Anlı'nın ekibi, 108 santimetrelik boyuyla dünyanın en kısa efelerinden biri olarak bilinen 57 yaşındaki Erbaş'ın bulunması için arama çalışmalarına destek verecek.

Aydınlılar da seferber

Bu arada Erbaş'ın bulunması için Aydınlılar seferber oldu. Sosyal medya başta olmak üzere Aydınlılar, Halil Efe'nin bulunması için çalışmalar başlattı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Erbaş'ın bulunması için beş gündür yoğun mesai harcıyor. Aydın Yörük Efe Kültür Derneği üyeleri de Erbaş'ın fotoğrafının yer aldığı afişler bastırarak arama çalışmalarına katılacak.

Halil Efe'yi çok sevdiklerini belirten Aydın Yörük Efe Kültür Derneği Başkanı Muhsin Aydoğdu, "Bu konuda polis başta olmak üzere herkes yoğun şekilde çalışıyor. Müge Anlı'nın ekibi de Aydın'a gelerek arama çalışmalarına destek verecek. Halil Efe'nin hayatından endişe etmeye başladık. Umarım sağ salim kendisine kavuşuruz" dedi.

Erbaş'ın bulunması için AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ın da her türlü girişimde bulunduğu öğrenildi.