Müge Anlı kendini savundu!

Van'daki depremle ilgili ayrımcı ifadelerinden dolayı büyük tepki çeken Müge Anlı, Esra Erol'da Evlen Benimle programına bağlanarak sözlerine açıklık getirdi.

Müge Anlı kendini savundu!

"SÖZLERİM YANLIŞ YERLERE ÇEKİLDİ"
Esra Erol’un İzdivaç programına bağlanarak tepki çeken açıklamaları ile ilgili konuşan Anlı, Memleket sevdalısı bir insan olduğunu belirten deneyimli spiker şu ifadelere yer verdi: "Bu sabah ki sözlerim bazı internet sitelerinde maksadının dışında değerlendirilmiş. Ben memleketimin her karış toprağını üzerinde yaşayan insanlarla birlikte çok seviyorum. Ben memleket sevdalısı bir insanım. Programımı izleyenler insanların sözlerimi yanlış anlamadığını iyi biliyorum. Ama izlemeyen insanlar vardır diye bu açıklamayı yapmak istedim. Sözlerimin yanlış yerlere çekilmesinden de üzüldüm. Elimizden ne gelirse yardım anlamında yapmaya da hazırız."

İşte Müge Anlı’nın tepki çeken sözleri, "Herkes haddini bilecek. Yeri geldi mi taş atacaksın, Mehmetçik’i kuş avlar gibi avlayacaksın sonra zor günlerde canım cicim deyip, yardım isteyeceksin. O polisler hemen yardımına koştu oradakilerin. O taş atanların eli kırılsın. Askerlerimize polislere zeval vermesin" ifadelerini kullandı

       MÜGE ANLI’NIN PROGRAMINDA YAPMIŞ OLDUĞU KONUŞMA... TIKLAYIN