Müge Anlı Umutcan'ı annesine kavuşturdu

Tek dileği, “Anneme, 'Annem' deyip sarılabileyim” diyen Umutcan’ın dileği gerçek oldu, canlı yayında annesine kavuştu...

Müge Anlı Umutcan'ı annesine kavuşturdu

Ankara'da bir pasta imalathanesinde çalışan 18 yaşındaki Umutcan Aktaş, 3 yaşındayken ayrılmak zorunda kaldığı annesinin bulunması için dün Müge Anlı ile Tatlı Sert'e gelerek, "Annemi bulmak için reşit olmam gerekiyordu. Onun hakkında birkaç bilgi edindim fakat bunlar yeterli olmadı. Ben yıllardır görmediğim bir insanın özlemini yaşıyorum. Onu bulunca hayatımda tertemiz bir sayfa açılacak. Anneme bir defa sarılsam yeter hiç tanımadığım bir insanın hasretini çekiyorum." ifadelerinde bulunup hem stüdyodakileri gözyaşlarına boğmuş hem de annesinin bulunması için yardım istemişti.

Umutcan'ın bu yürek burkan çağrısından sadece 5 dakika sonra müjdeli haber geldi ve hiç görmediği annesi canlı yayına bağlanarak yıllardır Umutcan'ı aradığını söyledi. Yaşanan bu duygusal dakikalarda Müge Anlı anne Ayşegül'ü stüdyoya davet etti.

Annesiyle kavuşacağını öğrenen Umutcan bu güzel kavuşma için hem annesine hem de Müge Anlı'ya annesine kavuşmasını sağladığı için birer pasta yaptı. Annesine yaptığı pastaya "Hoş geldin 16 yılım annem" yazan Umutcan, Müge Anlı'ya yaptığı pastanın üzerine "Bana çocukluğumu verdin, teşekkürler Müge Anlı" yazdı. Annesine pasta yaparken duygulandığını söyleyen Umutcan, "Her zaman bir yanım eksikti. Annem için ilk defa pasta yapıyorum, heyecandan bildiğimi de unuttum." dedi.

BU SABAH KAVUŞTULAR

Antalya'da yaşayan Ayşegül Hanım bugün canlı yayına geldi ve yıllardır görmediği oğluna kavuştu.

Annesinin Umutcan'a bir de hediyesi vardı. Yıllardır evinin duvarından indirmediği Umutcan'ın küçüklük fotoğrafıydı. Annesi "Ben Umutcan'ı asla saklamadım ailem, komşularım dahil herkes biliyordu bir oğlum olduğunu. Evladı unutmak mümkün mü? Hangi anne unutur. Her şey bitti artık Umutcan'ı almaya geldim ben" diyerek duygularını dile getirdi.

Genç yaşına rağmen kendini son derece iyi yetiştirmiş olan Umutcan; efendiliği ve güzel kalbiyle kısa sürede kendini sevdirip milyonları kendisine hayran bıraktı.

Anne-oğulun buluşma anını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...