Müge Anlı'da ele alınan cinayette şok!..

Gaziantep’te öldürülen Mehmet Şöhmelioğlu’nun kardeşi Halil Şöhmelioğlu, bir TV programında gündeme getirilen cinayete ilişkin tartıştığı kız kardeşini tabancayla ateş edip öldürdü. Halil Şöhmelioğlu, gözaltına alındı.

Müge Anlı'da ele alınan cinayette şok!..
Milliyet'te yer alan habere göre Gaziantep’te kasaplık yapan Mehmet Şöhmelioğlu (38), Ekim 2011’de işyerinden çıkarken uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayın ardından yürütülen soruşturmada, amcasının oğlunun eşi ile ilişkisi olduğu iddia edilen Şöhmelioğlu’nun aile meclisi kararıyla öldürüldüğü belirlendi. Bunun üzerine Şöhmelioğlu’nun kardeşi Abdurrahman Şöhmelioğlu, ‘adam öldürmek’, babası, amcası ve 3 amcasının oğlu da ‘cinayete azmettirmek’ suçundan tutuklandı. 

4 çocuk annesiydi

‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında ise Mehmet Şöhmelioğlu’nun ölümü ve son tutuklamalar gündeme getirildi. 4 çocuk annesi Ayşe Şöhmelioğlu, önceki gün annesiyle birlikte yaşayan kardeşi Halil Şöhmelioğlu’nun evine gitti. İki kardeş arasında başlayan tartışmada Halil Şöhmelioğlu, kardeşine tabancayla ateş ederek öldürdü. Silah sesini duyanların ihbarıyla eve giden polis, Halil Şöhmelioğlu’nu gözaltına aldı.

‘İtiraf edecekti’ iddiası

Ayşe Şöhmelioğlu’nun cesedi, yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Bu sırada olayı haber alarak eve gelen yakınları sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Ayşe Şöhmelioğlu’nun, cinayeti akrabalarının işlediğini itiraf edeceği iddiasıyla öldürüldüğü de öne sürüldü.

5 gün önce Müge Anlı’nın programına katılan Mehmet Şöhmelioğlu’nun annesi Semiye ve ağabeyi Mustafa Şöhmelioğlu, cinayetin faillerinin serbest bırakılan akrabaları olabileceğini iddia etmişti.