Müge Anlı'nın programında sapık enişte dehşeti!

"Müge Anlı ve Tatlı Sert" programına katılan Budak çiftinin 15 yaşındaki kızı Kardelen'i eski eniştesi Mustafa tarafından kaçırıldığı söylendi. Mustafa daha önce ufak kıza cinsel istismarda bulunmuş.

Müge Anlı'nın programında sapık enişte dehşeti!
MedyaRadar'ın haberine göre Türkiye'nin gündemine iki gündür bomba gibi düşen Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz haberi sıcaklığını korurken, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programında yeni bir cinsel istismar haberi geldi.

Halil Budak ve Sedef Budak çiftinin 15 yaşındaki kızı Kardelen teyzesinin boşandığı eşi Mustafa tarafından kaçırıldı. Eniştenin ise küçük kıza 12 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Canlı yayında konuşulan iddialar ise kan dondurdu. Mustafa ve Kardelen'in teyzesi olan Yaprak evli ve 3 çocukları var. Çiftin 2 sene önce ikiz bebekleri dünyaya geldi. Halil Budak ve Sedef Budak çifti çocukların bakımında yardım için Kardelen'i teyzenin yanına gönderdi.

3 ay orada kalan Kardelen daha sonra ailesinin yanına tekrar döndü. 5 ay önce ise Mustafa ve Yaprak anlaşamayarak boşandı. Asıl olaylar zinciri ise bu ayrılık haberinden sonra geldi. Kardelen 22 Nisan günü sabah 9'da kardeşinin okula götürmek için evden ayrıldı. Bir kaç saat sonra teyzesinin eski eşi Mustafa'nın telefonundan ailesini arayarak "Mustafa beni aldı ama nereye götürüyor bilmiyorum" dedi.

Aile bu durumu hemen polise bildirdi. Polisin aramalarına göre ise Mustafa ve Kardelen en son Muğla'nın Bodrum ilçesinden kameralara kayıtlarında ortaya çıktı.

Canlı yayına konuk olan Kardelen'in teyzesi ve Mustafa'nın eski eşi "Ben hiç böyle bir şeyden şüphelenmedim. Ablam bana çocuklara baksın diye gönderdi Kardelen'i ama o göz koymuş. Ben anlayamadım hiç. Bodrum'da hiç tanıdığı yok. Kocamın babasına sorun o bilir. Benim üç tane yavrum var çok kötüyüm ben. Dünyamı yıktı benim. Eşimin beni aldattığını şüphelendim ama hiç ablamın kızı aklıma gelmedi" açıklamalarını yaptı.

Teyzesi evlenirken Kardelen'in 2 yaşında olduğu ve Mustafa'nın Kardelen'in bezini bile değiştirdiği canlı yayında anlattı Kardelen'in annesi. Ayrıca Mustafa'nın Kardelen'e ayrı bir ilgisinin olduğu da yine anlatımlar ile ortaya çıktı.

Yayına bağlanan bir izleyici ise konuya ilişkin farklı iddialarda bulundu...

Müge Anlı programın sonunda küçük Kardelen'in bulunduğunu müjdeledi.

Müge Anlı'nın programında sapık enişte dehşeti!

Yayından görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...