Muğla'da bir aile ölümden döndü!...

Muğla’nın Menteşe ilçesi Kafaca mahallesinde meydana gelen kazada aynı aileden 4 kişi yaralandı. Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Yücelen Hastanesinde tedavi altına alındı.

Muğla'da bir aile ölümden döndü!...
İHA'da yer alan habere göre aynı aileden traktöre binen Süleyman Türker, Bülent Türker, Zerrin Türker, Süleyman Türker (torun) Selda Türker ve Zehra Türker, traktör hareket halinde iken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağındaki şarampole yuvarlandı.

Traktör üzerinde ve arkasındaki sepette yolculuk yapan Süleyman Türker, Bülent Türker, Süleyman Türker ve Zehra Türker kaza sonrası yaralandı.

Kazayı gören mahalle sakinleri 112 Acil Servis ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı AKS ekibine bilgi verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. AKS ekipleri traktör altında sıkışan vatandaş olduğu ihbarı ile gittiği kazada sıkışan vatandaş olmadığını görünce 112 ekiplerine yardımcı oldu.

Yaralılardan Zehra Türker Özel Yücelen Hastanesine sevk edilirken, diğer yaralılar Süleyman Türker, Bülent Türker ve torun Süleyman Türker Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındılar. Kaza ile ilgili olarak jandarma tarafından tahkikat başlatıldı.