Muhammed Cangören gece yarısı türbede

Pek çok filmde oynayan usta oyuncu Muhammed Cangören, iş bulabilmek için türbeye dua etmeye gitti. Cangören, "Yeni rolüm kabul edilsin diye dua etmeye geldim." dedi.

Muhammed Cangören gece yarısı türbede
Vatan'da yer alan habere göre 66 yaşındaki oyuncu Muhammed Cangören, uzun zamandır iş bulamadığı için türbeye dua etmeye gitti. Cangören o kadar başarılı bir oyuncuydu ki Altın Portakal ödüllerine bile aday olarak gösterilmişti.

"İŞİM OLSUN DİYE DUA ETTİM"

Türbede görüntülenen usta oyuncu kendisine sorulan soruları da yanıtladı. Muhammed Cangören, "Yeni bir dizi başlayacak ama daha sözleşme imzalamadık. İşim olsun diye dua ettim" ifadelerinde bulundu.

KIZI YAŞINDAKİ GENÇ KIZLA ÖPÜŞMESİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Bir dönem atv’deki ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinde 'Hacı Emin Fırat’ı oynayan Muhammed Cangören'in 2012 yılında Taksim’de 20’li yaşlarda bir kızla öpüşürken görüntü vermesi tepkilere yol açmıştı.

Muhammed Cangören gece yarısı türbede

Cangören kendisini "Neticede insanım. Benim de değişik duygularım var, sağlıklı bir erkeğim. O kızın ne yaşını ne de adını biliyorum, hiç tanımıyorum. O gece oturup konuşmadım bile. Mekandan dışarıya çıkıp otururken bu kız geldi, sigarasını yaktım. Bana 'Sizi çok beğeniyorum, hayranınızım. Sizi öpebilir miyim?' dedi. Ben de 'Tamam' dedim. Şak diye ağzımdan öptü. Öyle olunca da ben de kapıldım, neticede insanım. Sonuçta çocuk değil ki..." sözleriyle savunmuştu.