Muharrem İnce'nin dev İstanbul mitingi!

Muharrem İnce Büyük İstanbul Mitingi'nde alanı hınca hınç dolduran milyonlara sesleniyor.

Muharrem İnce'nin dev İstanbul mitingi!
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce “Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingi olacak” diye tanımladığı, ‘Büyük İstanbul Mitingi’nde alanı hınca hınç dolduran milyonlara sesleniyor.

Miting alınan Kartal ve Bostancı ve E-5 tarafından gelmek isteyenler de kimoletrelerce kuyruk oluşturdu.

Miting alanından çekilen görüntülere göre; alanda olan vatandaşların en az 3-4 misli de 3 kilometre çapındaki alanda yer alıyor.

Muharrem İnce'nin dev İstanbul mitingi!

İnce’nin konuşmasından satır başları:

"Yarın devletin parasını savurganlığa son vereceğiz. 50 günde 107 miting ve şafak 1. Herkesi kucaklayan bir cumhurbaşkanı. Sağcı solcu yok 81 milyonun Cumhurbaşkanı.

Ne diyor Yayaha Kemal ‘Sana bir tepeden İstanbul’ Sana bir tepeden bakıyorum gelincik tarlası gibisin. İzmir’de, Ankara’da harikaydın. İstanbul muhteşemsin. İstanbul’da 5 milyonsun….

Üreten bir Türkiye yaratacağız. Fabrikalarının bacaları tüten, barışmış bir Türkiye yaratacağız.
Yarın için bütün valilere sesleniyorum siz herkesin valisisiniz Erdoğan’ın valisi değilsiniz. Ve TRT sen benim mitingimi versen ne olur vermesen ne olur.

Gözler yalan söylemiyorsa, sözler yalan söylemiyorsa, alanlar yalan söylemiyorsa, mitingler yalan söylemiyorsa bu iş tamam.

Kıraathane açacağım diyen bir cumhurbaşkanı değil fabrika açacağım diyen bir cumhurbaşkanı. 16 yılın sonunda tek vaadi kek olan bir cumhurbaşkanı değil istihdam diyen bir cumhurbaşkanı.
Size formalarınızla gelin dedim öyle yapmışsınız ne güzel yapmışsınız.

Allahın izni ve milletin isteği ile cumhurbaşkanı olduğumda 48 saat içinde OHAL’i kaldırcağım
Merkez Başkanı Yönetimi Özerk olacak.

Terörle amansız bir mücadeleye gireceğiz

Süriye’ye 100 gün içinde büyükelçi atayacağım. Suriye’de barış sağlanınca 4 milyon Suriye’li davul zurna ile evine gidecek.

Bağımsız bir yargı için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Yargı düzelmeden ekonomi düzelmez. Her eve dert yerine et girmesi için yargının bağımsız olması şart.

Tefonlarınız dinlenmeyecek

Askeri okulları kapattılar. Yargının yarısı FETÖ’cü nedne hukuk fakültelerini kapatmadım.
Askeri okulları derhal açacağım.

Kamuda yükselme. Müdür, yönetici olmak objektif hale gelecek. Kimsenin etnik kökenine bakılmayacak. Cinsiyetine, dinine, mezhebine bakılmayacak.

Benim başörtsü diye bir sorunum yok. İster Kamuda tak ister evde tak ister sokakta tak..."