Muhterem Nur'dan çok sert tepki!

2013 yılında aramızdan ayrılan usta müzisyen Müslüm Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz, geçtiğimiz hafta 'Plak ve Ben' dergisine açıklamalarda bulundu. Takmaz'ın sözlerine, Gürses'in eşi Muhterem Nur'dan sert tepki geldi.

Muhterem Nur'dan çok sert tepki!
MedyaRadar'ın haberine göre Müslüm Gürses’in hastanede yattığı 4 ay boyunca yanından ayrılmadığını belirten Nevzat Takmaz şunları söylemişti:

"Hep yoğun bakımdaydı. Bir ara kendine geldi. ‘Yanımızda bizi bekleyen, yardımcı olacak biri var mı? Canım kebap istedi’ dedi. ‘Kimse yok’ deyince koskoca Müslüm Gürses’in gözünden yaşlar geldi. İlk kez ağladığını gördüm. O dağ gibi adam bir anda çöktü. Bir daha konuşamadık. Daha sonra da fenalaştı."

'Sen 4 ay onu hastane bedava beklemedin'


Nevzat Takmaz'ın bu açıklamalarına Muhterem Nur çok sert tepki gösterdi. Kişisel Instagram hesabından açıklama yapan Nur, şunları söyledi:

"İsminizi açıklamak istemiyorum. Altı yıl bitiyor eşimin aramızdan ayrıldığı. Şimdi kalkmış ileri geri saçma sapan beyanlarda bulunuyorsunuz. Benim eşim, 33 yıl evli kaldık, onun ağladiğını ben hiç görmedim.

Hastanede senden hiçbir şey istemedi. Benden istedi. Ben ona buldurup yedirdim. Sen 4 ay onu hastanede bedava beklemedin. Benim eşim anlattığın gibi yorucu çalışmadı.

Hem sizin benimle ne davanız varki. Kendinize gelin. Daha fazla ileri gitmeyin. Ben konuşmak istemiyorum, isminizi açıklamıyorum.

Bugün başımıza ne geldiyse sizin yüzünüzden geldi. Ağzımı açtırmayin ve eşimi de mezarında rahat bırakın. Siz menajer değilsiniz"

Muhterem Nur'dan çok sert tepki!