Muhterem Nur'un büyük isyanı!

Müslüm Gürses’in kabrini ziyaret eden Muhterem Nur, ünlü sanatçının kabrinin başında sanat camiasına sitem etti. Nur, gözyaşları içerisinde, “Bu alemde tanıdığımız dost görünenler keşke varoş dedikleri sevenleri kadar olabilseydiler" dedi.

Muhterem Nur'un büyük isyanı!
İHA'nın haberine göre 2013 yılının Mart ayında hayatını kaybeden ünlü arabesk sanatçısı Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, Ramazan Bayramı’nda eşini yalnız bırakmadı. Zincirlikuyu Mezarlığı’nda yatan Müslüm Gürses’in kabrini ziyaret eden Muhterem Nur, önce Gürses’in mezarını temizletti, ardından dua etti. Gürses’in mezarı başında Kur’an okutan Muhterem Nur, duygulu anlar yaşadı. Müslüm Gürses’in kabrini ziyaret eden birkaç yakını ve hayranı da Muhterem Nur’a eşlik etti.

Gürses’in kabrine çiçek bırakıp dua eden hayranları, daha sonra Muhterem Nur ile fotoğraf çektirdi.

“SANAT CAMİASI VAROŞ DEDİKLERİ İNSANLAR KADAR OLAMADILAR”

Müslüm Gürses’siz 3’üncü bayramını geçirdiğini dile getiren Muhterem Nur, sanat camiasının vefasızlığından yakındı. Muhterem Nur, “Çok vefasız bir alem bu. Giden gidiyor, onun şu an gittiği yer buradakinden çok daha iyi. Onu unutmayan bir ton hayranı var işte o kadar. Demek ki gerçek onlarmış. Bu alemde tanıdığımız dost görünenler keşke varoş dedikleri sevenleri kadar olabilseydiler. Zerresi olmadılar. O varoş dedikleri kişilerden bazıları arıyor, bir şeye ihtiyacım olup olmadığını soruyorlar. Bu taraftakiler sadece menfaatleri olduğu zaman arıyorlar. Beni yolmaya çalıştıkları zaman herkes peşimde. Müslüm’e ait birtakım şeylerden para kazanmak isteyen kişiler benim peşimde. İnşallah Allah onlara da aynı şeyi göstersin” dedi.

“BİR DAHA KALKMAMAK ÜZERE UYUYORUM”

Müslüm Gürses’in yalnızca bir Fatiha okuyacak dostlara ihtiyacı olduğunu belirten Muhterem Nur, “Bu kadar nankörmüş bu dünya. Allah kahretsin. Uyandığım zaman camlarda ışıkları görünce bayağı ürküyorum, ben yeniden mi bu dünyaya geldim diyorum. Uyuduğum zaman bir daha kalkmamak üzere yatıyorum. Keşke dönmesem geri, keşke bu sahtekarlarla karşılaşmasam. Biraz daha yaşasaydı” ifadelerini kullandı.

“PARAMI GASP EDİYORLAR”

Çok yalnız olduğunu belirten Muhterem Nur, gözyaşları içinde Gürses’e mezarı başında seslenerek dert yandı. “Onunla beraber doluymuşum meğer” diyen Muhterem Nur, geçmişte Gürses’in kendisine söylediği sözleri hatırlatarak, “Müslüm insanlar için ‘Bu dünya nankör, bu dünyadaki insanlara güvenme oğlum’ derdi, böyle espri yapardı bana. Hoş güvendiğim yoktu. Hiçbir insana güvenmiyordum. Paramı gasp ediyorlar, vermiyorlar. Bir gün hepsini açıklayıp rezil edeceğim. O güvendiğim tek insandı. O da gitti. İnşallah mahşerde kavuşuruz. İnşallah gene beraber oluruz” şeklinde konuştu.

Muhterem Nur'un büyük isyanı!