Muhteşem Yüzyıl'a yakışan sezon finali!..

Muhteşem Yüzyıl sezona süper bir final bölümüyle veda etti. Hatice Sultan'ın İbrahim Paşa'nın ihanetini öğrenmesi Twitter da trend topic oldu!..

Muhteşem Yüzyıl'a yakışan sezon finali!..

Fenomen dizi Muhteşem Yüzyıl dün akşam hem ekranlara hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. Hatice Sultan’ın İbrahim Paşa’nın ihanetini öğrenmesi Twitter’da TT oldu.

Hürrem Sultan iktidara giden yolda önemli bir adım daha atarken, Şehzade Mustafa ise görkemli bir vedayla sancağa uğurlandı. Ekranların en çok izlenen dizilerinin başında gelen “Muhteşem Yüzyıl” dün akşam yayınlanacak altmış üçüncü bölümüyle yaz tatiline çıktı. Nefeslerin tutulduğu sezon finalinde Hatice Sultan, kaçmak üzereyken Nigar ’ı yakaladı ve İbrahim Paşa’yla arasındaki ilişkiyi sordu.

Aklı iyice karışan Hatice Sultan, Hürrem’le yüzleşti. Hürrem’e inanmak istemeyen Hatice Sultan, Hürrem’in sürpriz tanığı sayesinde ihaneti öğrendi.

HATİCE SULTAN İBRAHİM’İ BOŞADI

Tüm gerçeği öğrenen Hatice Sultan sonunda İbrahim ’le yüz yüze geldi. Aldatılmayı içine sindiremeyen Hatice Sultan, İbrahim Paşa’dan boşanmaya karar verdi ve bu kararını İbrahim’in yüzüne söyledi.

"HAREM NE Kİ DÜNYAYI BEN YÖNETECEĞİM"

Sultan Süleyman ise yaşanan gelişmelerden sonra Harem’in idaresini Hürrem’e bıraktı. Saraya intikam duygusuyla yanıp tutuşan basit bir cariye olarak gelen Hürrem artık haremin tek başına idare edecektir. Mahide Evran’ı sonunda alt eden Hürrem’in sezon finalinin son sahnelerinde söylediği "Harem ne ki, dünyayı ben yöneteceğim" sözleri ise oldukça çarpıcıydı..

Dizinin sezon finalinden özel görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...