Müjde Uzman'ın şöhretle imtihanı

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Nazlı Meriç'i Müjde Uzman, erkeklerle yakalanınca çıldırdı. 'Magazinden de, takip eden halktan da nefret ediyorum' sözleriyle şöhreti taşıyamadığını ispatladı.

Müjde Uzman'ın şöhretle imtihanı
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre 'Kiralık Aşk' dizisinde Seda'yı, 'Muhteşem Yüzyıl'da Armin'i, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde de Nazlı Meriç'i canlandıran oyuncu Müjde Uzman önceki gece Arnavutköy'de bir balıkçıdaydı. Balıkçıda Soner adında bir erkek arkadaşıyyla el ele, göz göze oturan Müjde Uzman görüntülendiğini fark edince çıldırdı. Masasından kalkıp kapıya inerek magazin muhabirlerine fırça atmaya kalkışan oyuncu, konuştukça kendini bitirdi. 

Müjde Uzman şunları dile getirdi: “32 yaşındayım. Siz beni 2 senedir tanıyorsunuz. Benim hayatımı sığlaştırıyorsunuz. Benim her arkadaşımı aşk yazarak benim yaşamımı zorlaştırıyorsunuz. Kimse benim özel hayatımı sorgulayamaz. Hayata bir kere geldim yaşamak istiyorum. Ben böyle yaşamak istemiyorum. Bu mesleği bırakıp gideceğim sırf bu yüzden. Sizin yüzünüzden belki gidip karınca inceleyeceğim. Hayatımı yaşamak istiyorum sadece.

BOYUN EĞMEK ZORUNDA DEĞİLİM

Ben bu mesleğe, magazine, yazana, okuyana, televizyonda bunları yorumlayanlara saygı duymuyorum. Sizi anlamıyorum. Soner'le elele oturmuşum, saçımı okşamış olamaz mı? Kötü niyetlisiniz. Ben kötü niyete karşıyım. Ben işimi yaparak para kazanıyorum magazinle kazanmıyorum. Size boyun eğmek zorunda değilim. Beni çekmezseniz.”