Murat Başoğlu davasında keşif yapıldı!

Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla açılan davaya ilişkin Temmuz 2017'de olayın yaşandığı bölgede bilirkişi keşif yaptı.

Murat Başoğlu davasında keşif yapıldı!
Milliyet'in haberine göre Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla açılan davaya ilişkin olayın gerçekleştiği koyda, bilirkişi heyeti tarafından keşif gerçekleşti.

Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nin talebi üzerine olayın yaşandığı Yalıkavak Mahallesi'ndeki koyda incelemelerde bulunuldu. Yaklaşık 10 kişiden oluşan bilirkişi heyeti, fotoğraf çekip, raporlama yaparak olay yerini kayıt altına aldı. İncelemeye sanık Murat Başoğlu'nun avukatı Fatih Volkan ve Burcu Başoğlu Kabadayı'nın avukatı Bihter Tezcan da katıldı.

Hazırlanacak bilirkişi raporunun, ikinci duruşması 9 Mart'ta yapılacak davaya sunulması bekleniyor.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' iddiasıyla bir yıla kadar hapis cezası talebiyle kamu davası açılmış, ilk duruşma 28 Kasım 2017 tarihinde yapılmıştı.