Murat Başoğlu ve Hande Bermek hiçbir şey olmamış gibi birlikte!

Murat Başoğlu'ndan boşanan Hande Bermek'in evliliğini sadece kağıt üzerinde noktaladığı önceki gün çekilen görüntülerle ortaya çıktı.

Murat Başoğlu ve Hande Bermek hiçbir şey olmamış gibi birlikte!
Takvim gazetesinden Doğan Savaş'ın haberine göre geçen yaz Bodrum'da teknede uygunsuz halde görüntülenen Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu, magazin tarihinin en yüz kızartıcı skandalına neden olmuştu. Başoğlu, skandalı yalanlarken hazırlanan iddianamede teknedekilerin Başoğlu ile yeğeni olduğu yüz tanıma sistemiyle teyit edilmişti. Çirkin skandalın ardından eşinin arkasında duran Hande Bermek, tepkiler artınca ise 11 Eylül'de evliliğini bitirmişti.

TEPKİLERE KARŞI DUVAR

Ancak Hande Hanım'ın evliliğini sadece kağıt üzerinde noktaladığı önceki gün çekilen bu görüntülerle ortaya çıktı. İkilinin keyifli halleri ve Başoğlu'nın eşini sık sık öpücüklere boğması, "Bu kadar da olmaz" dedirtti!

Murat Başoğlu ve Hande Bermek hiçbir şey olmamış gibi birlikte!

Bodrum Gündoğan'da bulunan evlerinde görüntülenen Başoğlu ile Hande Bermek'in tepkilerden korktukları için deniz kıyısındaki evlerinin bahçelerine duvar ördürdüğü gözden kaçmadı.

Murat Başoğlu ve Hande Bermek hiçbir şey olmamış gibi birlikte! - Resim : 2

Öz amcasıyla uygunsuz şekilde yakalanan Burcu Hanım'ı eşi ihanet nedeniyle boşadı.

Murat Başoğlu ve Hande Bermek hiçbir şey olmamış gibi birlikte! - Resim : 3

YÜZÜNDE GÜLLER AÇIYOR

Tüm Türkiye'nin yüzünü kızartan bu skandalın ardından eşini affeden Hande Bermek, önceki gün denizde keyifli anlar yaşadı.

Murat Başoğlu ve Hande Bermek hiçbir şey olmamış gibi birlikte! - Resim : 4