Murat Boz'dan ayrılık sonrası yeni bomba!

"Kulağıma Murat'la ilgili sürekli yeni dedikodular geliyor. Önümüzdeki günlerde de Murat'ın yeni bir bombası patlayacak..."

Murat Boz'dan ayrılık sonrası yeni bomba!
Sabah'tan Sinan Özedincik'in yazısı...

MURAT BOZ'DAN AYRILIK SONRASI YENİ BOMBA


Sosyal medya sayesinde ünlü isimlerin ilişki durumlarını takip etmek artık çok kolay. Kim ayrıldı, kim barıştı, kimin yeni bir ilişkisi başladı; giriyorsun facebook, twitter, Instagram hesaplarına hemen anlıyorsun. Yeliz Şar-Tolga Güleç çiftinin boşanma kararını da bu sayede öğrenmiştik. Çift, düğün fotoğraflarını twitter'dan kaldırınca ilişkilerinde bir sorun olduğunu anladık. Okan Bayülgen'in de evliliğinin çatırdadığını eşi Şirin Ediger'in instagram'dan kaldırdığı aşk fotoğrafları sayesinde anladık. Cem Yılmaz da eşi Ahu Yağtu'yu önce twitter'dan takip listesinden çıkardı sonra boşandı. Şimdi de ünlü popçu Murat Boz, 7 yıldır birlikte olduğu Eliz Sakuçoğlu'nun fotoğraflarını Instagram'dan sildi. Birbirlerini artık twitter'da takip etmiyorlar. Eliz, sevgilisiyle fotoğraflarını Instagram'da tutmaya devam ediyor.

Eliz'in fotoğrafları hala saklamasından, ayrılığın Murat Boz'un kararı olduğunu çıkarabilir miyiz? Murat Boz'un sıkıldığı, Eliz'in ise hala bir ümidi olduğu iddialarına ne diyorsunuz?

Eliz Almanya'da yetişmiş, Avrupa kültürü almış biri. 7 yıllık sevgilisiyle ayrıldı diye o kişi hayatından silindi demek değil. Ayrılınca, birlikte geçirilen zamanlar hiç olmamış gibi olmuyor. Fotoğrafları silmemesinin nedeni, böyle şeylere takılmayan birisi olması. Fotoğrafları silmekle uğraşmak da istememiş olabilir. Bence hayatına kaldığı yerden devam edecek. Murat Boz'un da eskiye döneceğini zannetmiyorum. Kulağıma Murat'la ilgili sürekli yeni dedikodular geliyor. Önümüzdeki günlerde de Murat'ın yeni bir bombası patlayacak.