Murat Boz'dan çok sert açıklama

Yakışıklı popçu Murat Boz, kendisiyle ilgili Twitter'da bir troll hesap tarafından yayınlanan DM görüntülerini zehir zemberek bir açıklamayla reddetti.

Murat Boz'dan çok sert açıklama
MedyaRadar'da yer alan habere göre Murat Boz'un eski bir tweet'ini alıntılayarak tweet atan oyuncu Barış Atay'a yanıt veren bir troll hesap Murat Boz'la DM görüşmelerinin olduğunu iddia ettiği bir görseli sosyal medyada paylaştı. Murat Boz da yaptığı zehir zemberek bir açıklamayla DM görüntülerini yalanladı.

BERKİN ELVAN TWEET'İNİ ALINTILADI

Ünlü oyuncu Barış Atay, referandumda "evet" oyu kullanacağını açıklayan Murat Boz'un, yıllar önce Berkin Elvan'la ilgili attığı bir tweet'i alıntılayarak, "Bunu yazan adam(!) 3 yıl sonra ben davarım sen davar mısın diye video çekiyor... Müthiş bir utanmazlık hali..." tweet'ini attı.
Murat Boz'dan çok sert açıklama

TROLL HESAP MURAT BOZ'A SATAŞTI

Barış Atay'ın attığı tweet'in altına Max Mari (@internetvekili) isimli bir troll hesap "Senden güç alıyor bak söylim" yanıtını yazdı.

Murat Boz'dan çok sert açıklama - Resim : 2

DM'LERİ TWITTER'DAN PAYLAŞTI

Ardından troll hesap Murat Boz'la DM yazışmalarının olduğunu iddia ettiği bir ekran alıntısını Twitter'dan paylaştı.

Murat Boz'dan çok sert açıklama - Resim : 3
Murat Boz'dan çok sert açıklama - Resim : 4

Resmi internet sitesinden konuyla ilgili bir duyuru yapan Murat Boz, DM'den (direkt mesaj) tartışma yaşandığına ilişkin haberlere isyan etti. 

“Sosyal medyada serbestçe atıp tutan bir sosyopatın uydurduğu ve yalan olduğu apaçık belli olan bir mesajı gerçek sanıp hakkımda uydurma haberler yayanlara yazıklar olsun! Yalan haber üreten ve yayan hasta kişiliklerden uzak durun lütfen.”

Murat Boz'dan çok sert açıklama - Resim : 5