Murat Boz'u konser heyecanı sardı

Beşiktaş Belediyesi’nin 19 Mayıs Gençlik Festivali kapsamında düzenleyeceği ‘’Color Up’’ koşusu sonrasında geceye Murat Boz konseri damga vuracak.

Murat Boz'u konser heyecanı sardı
Akşam'da yer alan habere göre festival kapsamında sahne alacak olan Murat Boz, hem 19 Mayıs gençlik haftası hem de ‘Janti’ albümünün ilk konserine çıkıyor olmanın heyecanını birlikte yaşıyor.

5 yıl aradan sonra piyasaya çıkardığı Janti adlı albüm ile müzik listelerinde zirveye oturan Murat Boz’un hayranları, 19 Mayıs’ta Kuruçeşme’de düzenlenen konserde albümün şarkılarını ilk kez canlı dinleme imkanı bulacaklar. Yerli ve yabancı bir çok Murat Boz hayranının ilgi gösterdiği bu ilk konser için hayranları Murat Boz’u mesaj yağmuruna tuttu. Sosyal medya ve internet sitesinde konser duyurusunun yapılmasının ardından kısa sürede binlerce mesaj alan Boz’a ayrıca Janti’nin ilk konser buluşması için çok özel bir sahne hazırlandı.

UNUTULMAZ BİR GECE

Yaklaşık 2 saat sahnede kalacak Sanatçı, albüm şarkılarının yanı sıra tüm hit parçalarını da seslendirecek. Hayranları ile bu ilk buluşması için bir de sürpriz hazırlayan Boz, 19 Mayıs akşamı Kuruçeşme’de unutulmaz bir geceye imza atmayı hedefliyor.
Konular Müzik