Murat Dalkılıç mutluluğu Katerina'da buldu!

Merve Boluğur’la 2 yıllık evliliğini 11 Eylül’de noktalayan Murat Dalkılıç, hiç vakit kaybetmeden çapkınlık turlarına başladı. Ünlü popçunun, geçtiğimiz yıl klibinde de oynayan Rus model Katerina Kos’la arkadaşlığını ilerlettiği ve gizlice görüştüğü iddia ediliyor.

Murat Dalkılıç mutluluğu Katerina'da buldu!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre güzel oyuncu Merve Boluğur'la 2 yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde bitiren Murat Dalkılıç, boşanır boşanmaz çapkınlıkta gaza bastı. Dedikodulara göre Boluğur'la boşandıktan sonra bir süre kalbini aşka kapatmayı düşünen Dalkılıç, bu kararında başarılı olamadı.

TAKİBE TAKİP!..

Boluğur'la evli olduğu dönemde de adı farklı güzellerle anılan ünlü popçu, iddiaya göre gönlünü Rus model Katerina Kos'a kaptırdı. Kariyerini İstanbul'da sürdüren Rus modeli geçtiğimiz yıl 'Soktuğu Duruma Bak' şarkısının klibinde de oynatan Dalkılıç'ın boşandıktan sonra Kos'la görüşmeye başladığı öne sürüldü. Kızıl saçlı mankeni instagram'da takibe alan yakışıklı popçuya Katerina Kos da kayıtsız kalmadı.

SIR GİBİ SAKLIYOR

Güzelliğinin yanı sıra Türkiye'de oynadığı reklam filmleri ve boy gösterdiği defilelerle de dikkat çeken Katerina Kos, iddiaya göre şarkıcıyla gizli gizli görüşmeye başladı. Merve Boluğur'la tek celsede boşandığı için hayranlarını üzen çapkın popçunun bu son aşk hamlesi ise "Sevenlerinin aksine Murat'ın yüzü çabuk gülmüş" dedirtti.

Murat Dalkılıç mutluluğu Katerina'da buldu!