Murat Dalkılıç son paylaşımıyla şaşırttı

Evliliğini bitirme kararı alan Murat Dalkılıç, dün Gripin’in bir şarkısındaki “Son bir defa boynuna sarılıp gitsem huzuru koklasam Ege‘de” kısmını videoya çekip paylaştı. Akıllara Çeşme’de tatilde olan Merve Boluğur geldi...

Murat Dalkılıç son paylaşımıyla şaşırttı
Takvim'de yer alan habere göre tam iki yıl önce evlendiği Merve Boluğur'la ayrılık kararı alan Murat Dalkılıç'tan şaşırtan hamle… Evliliğini kurtarmak için hiçbir çaba sarf etmediği konuşulan Dalkılıç, dün instagram'da duygusal bir paylaşım yaptı. Önceki gün Çeşme'de konser veren popçu, Merve Boluğur'un da Alaçatı'da olmasına rağmen onunla görüşmedi.

AŞK POZLARI DA DURUYOR

Ancak şarkıcı, aracında dinlediği Gripin'in 'Aşk Nerden Nereye' parçasının bir bölümünü videoya çekip paylaştı. Özellikle de "Son bir defa! Boynuna sarılıp gitsem huzuru koklasam Ege'de" kısmını videoya kaydeden Dalkılıç'ın bu hareketi "Murat yoksa pişman mı oldu?" sorusunu akıllara getirdi.
Birbirlerini hala takip eden ve geçmişteki aşk fotoğraflarını silmeyen ikilinin hayranları bu paylaşımla ümitlendi.

Murat Dalkılıç son paylaşımıyla şaşırttı

HAYRANLARDAN 'BARIŞIN' BASKISI

Ünlü popçunun paylaştığı bu duygusal şarkıyı Merve Boluğur'a gönderdiğini düşünen takipçileri güzel oyuncuya "Murat, seni hala seviyor. Bak çok pişman ve belli ki seni çok özlemiş. Birbirinizi üzmeyin. Barışın artık" mesajları yağdırdı.

Merve Boluğur, Dalkılıç'ın hikayesindeki bu manidar şarkıyı izledi mi bilinmez ama bu durum, boşanma davaları 15 Eylül'de görülecek ikilinin barışabilecekleri yönünde yorumlandı.