Murat Gezer Mina'nın anısını yaşatıyor

İş adamı Murat Gezer, Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Genç adam, aşkıyla anılarından yola çıkıp Fırat Engin’e ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı.

Murat Gezer Mina'nın anısını yaşatıyor
Takvim Gazetesi'nin haberine göre geçen yıl bekarlığa veda partisi için gittiği Dubai'den dönerken düşen jette 8 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Mina Başaran'ın acısı, nişanlısı Murat Gezer için dün gibi taze… 'Meleğim' diye sevdiği nişanlısının hatıralarıyla yaşamına devam eden Gezer, Başaran'ın ölümünün birinci yılında çok anlamlı bir girişimde bulundu. Ünlü iş adamı, düğünden bir ay önce hayata veda eden nişanlısının hatırasını yaşatmak için sanatçı Fırat Engin'in kapısını çaldı.

Gezer, Engin'e nişanlısıyla hayattayken geçirdiği güzel anları aktardı. İş adamının hafızasındaki her güzel hatırayı tek tek not alan sanatçı da ikilinin büyük aşkını eserine yansıttı. Fırat Engin, Murat Gezer'in Mina Başaran'la anılarından yola çıkarak 'Bellek Frekansları' adlı tablosunu hayata geçirdi. İş adamı da geçtiğimiz günlerde tabloyu satın alıp evinin başköşesine astı.

Murat Gezer Mina'nın anısını yaşatıyor

Gezer, hayata erken veda eden nişanlısına vefasını bir kez daha gösterdi. Bu arada iyi kalbiyle gönülleri fetheden Mina Başaran'ın ismini, ailesi de sahibi oldukları hangara ve özel yapım tekneye vermişlerdi.

Ünlü iş adamı Gezer, 'Meleğim' diye sevdiği nişanlısı Mina Başaran'ın hatıralarıyla yaşıyor.