Murat Tolga Şen yazdı: "Gerçeği eğip bükmek bu kadar mı kolay?"

"...Cengiz Semercioğlu’nun, Rüzgar Çetin’i masum ve mağdur bir genç gibi gösterip ölen polis memurunu da kemer takmadığı için suçlu ilan ettiği yazıyı dehşete kapılarak okudum ..."

Murat Tolga Şen yazdı: "Gerçeği eğip bükmek bu kadar mı kolay?"
MedyaRadar'dan Murat Tolga Şen'in yazısı...

Cengiz Semercioğlu’nun, Rüzgar Çetin’i masum ve mağdur bir genç gibi gösterip ölen polis memurunu da kemer takmadığı için suçlu ilan ettiği yazıyı dehşete kapılarak okudum, yetmedi bir kez daha okudum. Gerçeği eğip bükmek bu kadar mı kolay artık?

Cengiz Semercioğlu’nun yazısını okuyunca, Rüzgar Çetin’in aracı park halindeyken karanlık güçler tarafından sürüklenerek kazada ölen Emre Tetik’in kullandığı araca çarptırıldığını düşünüyor insan ve yine yazıya göre burada suçlu olan kişi ölen polis memuru… “O kemeri taksaydın yaşayacaktın bak ne güzel” diye kızıyor ölmüş insana…

Murat Tolga Şen yazdı: "Gerçeği eğip bükmek bu kadar mı kolay?"

Hâlbuki iddianamede, Rüzgar Çetin'in aracı ile Çırağan Caddesi üzerinde kavşaktaki ışıklara yaklaşıldığında en sağ şeritten önce orta şeride geçtiği, önündeki aracı sollamak için ani manevra yaparak karşı şeride geçip, gelen polis aracına çarptığı ileri sürülüyor.

Kaza göz göre göre geliyorum demiş, hala kim suçlu diye sormaya, kamuyu manipüle etmeye gerek var mı? Ölen polis memuru emniyet kemeri takmadı diye olmadı kaza… Rüzgar Çetin, sakince ve yolunda gitseydi yaşanmayacaktı, bu çok net.

O zaman şöyle yapalım; hepimiz kemerimizi takalım ve çevremizde vızır vızır dolanan trafik canavarlarını umursamayalım, nasıl olsa taktık kemeri, en fazla kol bacak kopar ama nihayetinde hayattayız. Bari zavallı trafik canavarları mağdur olmasın, hapse girmesin. Biraz empati yapmamız şart!

Sevgili Cengiz Semercioğlu, seninle aynı programa çıktık (Medya Canavarı), aynı masaya oturduk (Bodrum Mufla). Sohbetin güzel, konularına hakimsin hem kalem bu, nasıl istersen öyle yazar ama suç ve suçlu bu kadar belli iken böyle bir yazının altına imza atmak Rüzgar’ın yaptığı kadar kötü araba kullanmaya benziyor. Duvara toslamışsın!

Yazının manşeti; “Rüzgar, Sinan Çetin'in oğlu olmasaydı...”

Önermesi de şu; Rüzgar'ın babası Sinan Çetin olmasaydı şimdi hapiste olmazdı. Cengiz Semercioğlu'na katılmıyorum, kuvvetle muhtemel aynı şeyleri yaşardı Rüzgar ama madem böyle bir yazı yazdı, şu soruya cevap versin;

Rüzgar, Sinan Çetin'in oğlu olmasaydı, sen böyle bir yazı yazar mıydın?

MURAT TOLGA ŞEN – [email protected]

MEDYARADAR.COM