Murat Varol: "Asıl Deniz bana saldırdı"

Murat Varol ve Deniz Akkaya; basına yansıyan şiddetli kavgalarıyla ilgili karşılıklı iddialarda bulundu.

Murat Varol: "Asıl Deniz bana saldırdı"
Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre sevgilisi Murat Varol’un kendisini darp ettiğini belirterek polise sığınan Deniz Akkaya, emniyetteki ifadesinde Varol’un kendisine karşı paranoyak bir tutum içinde olduğunu belirterek, “Beni ve 5 yaşındaki kızımı evden kovdu. Bana yumruk attı, darp etti, şikâyetçiyim” dedi.

KESİNLİKLE VURMADIM

Akkaya’nın şikâyeti üzerine gözaltına alınan Murat Varol ise “Kesinlikle Deniz’e vurmadım. O bana saldırdı. Bana vurmasını engellemek için ellerini tuttum. Kendisinden şikâyetçiyim” şeklinde ifade verdi.

Cumartesi günü aile içi şiddet ihbarı üzerine Ulus’taki adrese giden ekipler, deniz akkaya ile karşılaşmış, Akkaya, polislere Murat Varol tarafından darp edildiğini söylemişti.

BENİ KIZIMLA TEHDİT ETTİ

Vatan'dan Gülşen Yüksel'e konuşan Deniz Akkaya ise şunları söyledi:

"Mahkemeye başvurup 1 gün içinde uzaklaştırma kararı aldırdım. Benden, evimden, Ayşe’den uzak duracak. Burası dağ başı değil, kanunlar var. Evet daha önce de böyle bir şey oldu. (Dayak) Sineye çekmem ezik bir kadın olduğumdan değil, çocuğumla ilgili tehditti. 

Yaşadığım şiddeti anlatmamam için beni kızımla tehdit etti. Konuşursan ‘Kızının babasıyla (Efe Önbilgin) bir olup Ayşe’yi elinden aldırırım’ dedi.

Bir iki kez bu yüzden durdum. Ama üçüncüde biz çocuk değiliz. Yapılması gerekeni yaptım. Mağdur duruşuna inanmam. Kadın her zaman hakkını koruyacak.

Hastanelik olmadım. O raddeye getirmem. Zaten kadınların en büyük hatası bu. Okumuş eğitimli insanlar arasında da böyle şeyler çok oluyor. Ama neyle tehdit edilirsem edileyim o raddeye getirmedim."


'Sineye çekip kafamı mı patlattırsaydım!'

Deniz Akkaya, ‘3. kez şiddet mağduru’, ‘Yüzü bir türlü gülmedi’ gibi yorumlardan çok rahatsız...

“Acaba siz başkalarının hayatında neler oluyor biliyor musunuz? Yazılmasın diye sineye çekiyorlar. Magazinciler yazmasın diye susup, kafamı gözümü mü patlattırsaydım! Öyle bir şey yok! Kadınların sesi çıkmalı buna inanıyorum. Herkes elini masaya vurmalı.”