Mustafa Ceceli'den eşi ve oğluyla mutluluk pozu

Şarkıcı Mustafa Ceceli, oğlu Arın ve eşi Selin İmer ile birlikte önceki gün Etiler'de bulunan bir restoranda görüntülendi.

Mustafa Ceceli'den eşi ve oğluyla mutluluk pozu
Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre görüntü alan muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ceceli, oğlu Arın'ın basketbol maçından çıktıklarını söylerken oğlunun takımının yendiğini eklemeyi de unutmadı. Diğer yandan single hazırlığı içinde olduğunu söyleyen Ceceli “Aslında albüm yapacaktık ama prodüktörüm tek tek yapalım dedi 15 güne kadar da yeni şarkımızın klibini çekeceğiz” şeklinde konuştu.

“BURCU'DAN HABERİM YOKTU”

Geçtiğimiz günlerde birlikte şarkı yaptıkları müzisyen arkadaşı Sinan Akçil'in dünya evine girmesi ile ilgili konuşan Ceceli “Anlarsın klibini çekerken benim Burcu'dan haberim yoktu klibi Ekim'de çektik. Sonrasında bana geldi dedi ki Mustafa siz evlisiniz ben o hayata imreniyorum… Ve Burcu'dan bahsetti. Çok yakıştırdım kendilerini ve düğünleride bana sürpriz oldu o içindeki mutluluklarını görmek yetti bana, ama düğün yaparlarsa ilk davetiyeyi ben istiyorum” dedi.

“ALEYNA TİLKİ ŞARKILARI ORGANİKTİR”

2019 yılı için konuşan şarkıcı “Ülkemizin ferahta olmasını istiyorum en büyük temennimiz bu! İnsanlar çok gergin gerçekten inşallah rahatlarız ülke olarak” dedi. Sosyal medyada bazı şarkıların sahte tıklanmalar sayesinde milyonlar izlemiş gibi gösterilmesi hakkındaki sorulara cevap veren Ceceli “İşin aslında ben gördüğüme inanırım, bu tarz video yayınlayan sitelere git hepsi sana döksün organik mi, sahte mi hepsi çıkar meydana… Bazı şarkılar var ismini dahi duymamışım bakıyorsun milyonlar izlemiş ona şüphe ile bakıyorum doğru. Ama diğer yandan mesela Aleyna Tilki şarkılarının hepsinin organik olduğunu düşünüyorum çünkü kız şarkı yapıyor gerçekten de tutuyor” ifadesinde bulundu.

Mustafa Ceceli'den eşi ve oğluyla mutluluk pozu