Mustafa Keser: "Serdar kronik hastam"

Ev yemekleri lokantası ve gazino açan Mustafa Keser, ilginç açıklamalar yaptı. Ünlü sanatçı, en fanatik hayranının popçu Serdar Ortaç olduğunu söyledi

Mustafa Keser: "Serdar kronik hastam"
Yeni Asır'da yer alan habere göre hem sesi hem de ilginç sahne şovlarıyla yılların eskitemediği sanatçı Mustafa Keser, İstanbul Göktürk'te yeni açtığı ev yemekleri lokantası ve gazinoda objektiflere yansıdı. Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin olmadığını iddia eden Mustafa Keser, 'Türk müziğiyle alakası olmayan formlar, Türk müziği olarak gençlere tanıtılıyor ama fabrika ayarları bozulmuştur, geriye dönüş de yok. Bu konuda karamsarım. 20 yıl sonra Türk müziği mort, yani bitecektir. Gazinolar falan bitti arkadan gelecek yok, kimse yok. Giyimimiz, konuşmamız, şarkı söylememiz hep Amerikan... İki gence daha Türk müziği aşılasak bizim için kardır' dedi.

MALZEME YETERSİZ!..

En fanatik hayranının popçu Serdar Ortaç olduğunu söyleyen Mustafa Keser, 'Serdar kronik derecede hastamdır. Geçenlerde benim şarkılarımı telefonuna yüklemiş, dinleyip duruyor. Benim gibi okumaya çalışıyor ama malzemenin de yeterli olması lazım. Bizim tarzımızda okuyabilmek yıllarca o branşta ihtisas sahibi olmakla mümkün' şeklinde konuştu.