Mustafa Sandal'dan misilleme fotoğrafı

Sadettin Saran, Emina Jahovic'le yanak yanağa çekilen fotoğrafı paylaşarak hemen silmişti. Mustafa Sandal da Ceren Hindistan'la fotoğraf paylaşıp sildi.

Mustafa Sandal'dan misilleme fotoğrafı
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre eski eşi Emina Jahovic'in Sadettin Saran'la aşk yaşamasının ardından Mustafa Sandal'dan da karşı atak geldi.

Geçtiğimiz haftalarda iş adamı Sadettin Saran Emina'yla çekilen bir fotoğrafını kırparak Instagram'da paylaşmış 5 dakika sonra da silmişti. Mustafa Sandal da Ceren Hindistan olduğu iddia edilen bir kadınla benzer şekilde çekilen fotoğrafı paylaşıp dakikalar içerisinde sildi. Ardından Tarabya'da bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen yakışıklı popçu, 'Ceren Hindistan'la aşk mı yaşıyorsunuz?' şeklindeki soru karşısında sadece gülümsedi. Ceren Hindistan da sosyal medya hesabında Mustafa Sandal'ın 'Reset' şarkısını paylaşarak adeta iddiaları onayladı.

Mustafa Sandal'dan misilleme fotoğrafı

2012 yılında 'Babalar Ve Evlatlar' dizisinde 'Zeynep' karakterini canlandıran Ceren Hindistan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde de Hürrem Sultan'ın sadık cariyesi olan 'Ahsen Hatun'u oynamıştı.