Mustafa Sandal'ın aşkı göğüslerini büyüttü

Adını Mustafa Sandal aşkıyla duyuran Melis Sütşurup’un Instagram’da 3 bin olan takipçi sayısı, 14 bine çıktı. Sütşurup, popüler olur olmaz da ilk iş bıçak altına yattı. Sosyetik güzel, iddiaya göre önceki gün Taksim’deki bir özel hastanede estetik operasyonu geçirdi.

Mustafa Sandal'ın aşkı göğüslerini büyüttü
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre popçu Mustafa Sandal'ın Sırp şarkıcı Emina Jahovic'le boşandıktan sonra Aralık 2018'de gönlünü kaptırdığı Melis Sütşurup da modaya uydu.

Kendisinden 19 yaş büyük Sandal'la yaşadığı aşkla popüler olan sosyetik güzel, ünlüler arasında yaygın olan estetik operasyon furyasına dahil oldu.

30 yaşındaki bir çocuk annesi Sütşurup, iddiaya göre ilk iş olarak da göğüslerini büyüttü. Sosyetik güzel, konuşulanlara göre önceki gün Taksim'deki özel bir hastanede estetik operasyon geçirdi.

MUSTİ'YLE GELEN ŞÖHRET...

Üç saatlik ameliyatla göğüslerini büyütüp toparlatan Sütşurup, popüler kültürün etkisiyle bıçak altına yatmaktan çekinmedi. Adını Mustafa Sandal'la yaşadığı aşkla magazin dünyasında duyuran Sütşurup'un yeni görüntüsü ise merak konusu oldu.

Bu arada Sütşurup'un Musti ile aşkı ortaya çıktığında sosyetik güzelin sosyal medyadaki takipçi sayısı da kısa sürede artmıştı. Sosyetik güzelin 3 bin olan takipçi sayısı, Sandal birlikteliğinden sonra 14 bine çıktı.

Estetik ameliyatla göğüslerini büyüttüğü konuşulan Sütşurup'un önümüzdeki günlerde paylaşacağı iddialı pozlarla da adından fazlasıyla söz ettirmesi bekleniyor.