Mutlu yuvaların üstüne kara bulut gibi çöküyor!..

Önce Ben Afleck-Jennifer Garner çiftini ayırdığı iddia edilen dadı Christine Ouzounian’ın şimdi de Gisele Bündchen ile Tom Brady’nin evliliğini bitirme noktasına getirdiği öne sürüldü.

Mutlu yuvaların üstüne kara bulut gibi çöküyor!..
Milliyet'te yer alan habere göre Brezilyalı top model Gisele Bündchen ile futbolcu eşi Tom Brady’nin evliliği, adı son günlerde Ben Affleck ile anılan dadı Christine Ouzounian yüzünden bitme noktasına geldiği iddia edildi.

Alman Bild gazetesinin haberine göre, Ben Affleck ve yakın arkadaşı Tom Brady’nin Las Vegas seyahatlerine dadı Ouzounian da katıldı. Bu haberi ise ilk Jennifer Garner öğrendi ve çift 3 gün sonra ayrıldıklarını açıkladı. Dadı, Brady’nin Super Bowl maçında taktığı yüzüklerle, özel jette çekilmiş fotoğraflarını Instagram’dan paylaştı.

Bu paylaşım Bündchen ve Brady arasında kriz çıkardı. Durumdan rahatsız olan Bündchen’in, eşi Brady’i suçlaması ikilinin arasını açtı ve boşanmanın eşiğine getirdi. Çift boşanırsa 460 milyon doları geçen toplam servetlerinın  nasıl bölüşüleceği de merak konusu oldu. 2009 yılında evlenen çiftin Benjamin ve Vivian isimlerinde biri erkek biri kız iki çocuğu bulunuyor.